Follow us

Ζέτα Μακρυπούλια | Το Barbie look που επέλεξε για την πρεμιέρα του Rouk Zouk

Η Ζέτα Μακρυπούλια σε Barbiecore mania διάθεση

Ζέτα Μακρυπούλια | Το Barbie look που επέλεξε για την πρεμιέρα του Rouk Zouk Instagram@roukzouk.official

Ενώ έχουμε ήδη διανύσει τα μέσα του Σεπτεμβρίου όλο και περισσότερες ελληνικές εκπομπές κάνουν πρεμιέρα και καλωσορίζουν τους τηλεθεατές τους στην καινούργια τηλεοπτική σεζόν. Έπειτα από τις πρεμιέρες των καθημερινών live εκπομπών που έχουν ξεκινήσει από τις 11/9, σήμερα 18/9 έκανε πρεμιέρα και η εκπομπή του Ant1 "Rouk Zouk” με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Διαβάστε Επίσης

Η ψυχαγωγική εκπομπή που παρουσιάζει η Ζέτα Μακρυπούλια επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες και για ακόμη μία φορά η παρουσιάστρια έδειξε την ενημερωμένη σχέση της με τη μόδα επιλέγοντας ένα σύνολο σε Barbie mania mood. Το συγκεκριμένο trend ήταν αναμφίβολα μία από τις πιο viral τάσεις του καλοκαιριού με την πρεμιέρα της ταινίας "Barbie” να μας παρακινεί να φορέσουμε όλες μας κάθε πιθανή απόχρωση του ροζ σε κάθε κομμάτι που μπορεί να εμπεριέχεται στην γκαρνταρόμπα μας.

Το viral trend μας έδωσε τη δυνατότητα να φορέσουμε το ροζ χρώμα με ποικίλους διαφορετικούς τρόπους, προσαρμόζοντας το στο στιλ και το γούστο μας. Κάτι που ακόμη συνέβη με την τάση του Barbie pink, το οποίο μας προτρέπει να φορέσουμε κάθε απόχρωση του ροζ και του φούξια, είναι η απόλυτη "απενοχοποίηση” αυτών των έντονων χρωμάτων τα οποία οι περισσότερες από εμάς ίσως διστάζαμε να εντάξουμε στα σύνολα και τις εμφανίσεις μας.

Ένα Barbie look ιδανικό για αυτή την εποχή επέλεξε η Ζέτα Μακρυπούλια για την έναρξη του Rouk Zouk, με το οποίο απέδειξε πως το ροζ χρώμα μπορεί με άνεση να φορεθεί και την εποχή του φθινοπώρου με το σωστό styling. Συγκεκριμένα, η Ζέτα Μακρυπούλια φόρεσε ένα κοστούμι σε ροζ απόχρωση της σχεδιάστριας Victoria Beckham, το οποίο συνδύασε με φούξια bralette top. Το look της ολοκλήρωσε με ψηλοτάκουνα πέδιλα σε ανοιχτόχρωμη απόχρωση.

Δες την εμφάνισή της


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ