Follow us

Ευγενία Δημητροπούλου | Το φθινοπωρινό βραδινό look της με έντονο χρώμα μας πείθει να το δοκιμάσουμε

Η statement βραδινή εμφάνιση της Ευγενίας Δημητροπούλου

Ευγενία Δημητροπούλου | Το φθινοπωρινό βραδινό look της με έντονο χρώμα μας πείθει να το δοκιμάσουμε NDP

Κατά τους φθινοπωρινούς και τους χειμερινούς μήνες είναι περισσότερο σύνηθες να επιλέγουμε στις εμφανίσεις μας χρώματα τα οποία αντιστοιχούν στο mood όπως και τη χρωματική παλέτα της εκάστοτε εποχής. Οι γήινοι και οι ουδέτεροι τόνοι είναι από τις πρώτες επιλογές μας όταν επιλέγουμε ένα φθινοπωρινό outfit καθώς μας βοηθούν να υποδεχθούμε σταδιακά την πιο σκούρα χρωματική παλέτα του χειμώνα. Πάραυτα, τα έντονα χρώματα το φθινόπωρο και τον χειμώνα δεν είναι στιλιστικά απαγορευτικά αρκεί να καταφέρουμε να τα εντάξουμε με αρμονικό τρόπο στις εμφανίσεις μας και να δημιουργήσουμε σύνολα τα οποία αντανακλούν την εποχή την οποία διανύουμε.

Η τάση που θέλει το έντονο κόκκινο χρώμα να πρωταγωνιστεί τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2023-24 είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του πως ένα έντονο χρώμα μπορεί να ενταχθεί με στιλ, κομψότητα και αρμονία στις εποχές όπου το γκρι, το καφέ, το μαύρο, το σκούρο πράσινο, το navy blue και το camel κυριαρχούν.

Οι επιλογές για το πως να εντάξουμε ένα έντονο χρώμα στις φθινοπωρινές εμφανίσεις μας ποικίλουν και μπορούμε να διαλέξουμε ανάλογα με το τι εκφράζει το στιλ και την προσωπικότητα της κάθε γυναίκας. Για να εντάξεις ένα έντονο χρώμα στις βραδινές εμφανίσεις σου συγκεκριμένα αυτή την εποχή, μπορείς να επιλέξεις ένα φόρεμα με color splash μοτίβο, ένα κοστούμι, ένα blazer dress ή μία φούστα.

Ένα βραδινό look με έντονο χρώμα που είναι ιδανικό για αυτή την εποχή επέλεξε η Ευγενία Δημητροπούλου χαρίζοντας μας έμπνευση για μία κομψή και statement εμφάνιση. Η Ευγενία Δημητροπούλου φόρεσε ένα κοστούμι σε loose γραμμή και έντονη φούξια απόχρωση το οποίο συνδύασε με μαύρο top. Το look της ολοκλήρωσε με μαύρες pointy γόβες και μαύρο τσαντάκι.

Η εμφάνισή της Ευγενίας Δημητροπούλου

Ευγενία Δημητροπούλου | Το φθινοπωρινό βραδινό look της με έντονο χρώμα μας πείθει να το δοκιμάσουμε

Πώς να εντάξεις το έντονο χρώμα στις φθινοπωρινές βραδινές εμφανίσεις σου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ