Follow us

''Elements" | Η νέα καμπάνια Kalogirou για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2023-24 εξερευνά τα όρια της τέχνης, πρωτοπορεί και τολμά

Στη νέα καμπάνια Kalogirou για τo Φθινόπωρο- Χειμώνα 2023-24 "Elements" ο χορός ιχνηλατεί την αρμονική συμφωνία μεταξύ της φύσης, της τέχνης, της αισθητικής και του ανθρώπου.

MissBloom TEAM
Courtesy of Kalogirou

"Nα 'ναι σα να μας σπρώχνει ένας αέρας μαζί". Η φωνή του Πέτρου Φυσσούν καθώς απαγγέλει τους στίχους του Σκαρίμπα θέτει τον τόνο στη νέα καμπάνια Kalogirou "Elements". Η πολύτιμη τέχνη του χορού πρωταγωνιστεί σε μια σύνθεση έντονου συμβολισμού και ποίησης. Σώματα που λικνίζονται υπέροχα κι αστράφτουν. Φυσικά φαινόμενα που αλληλεπιδρούν ή εξουδετερώνουν το ένα το άλλο, όπως ακριβώς συμβαίνει στην πραγματική ζωή. Η αναζωογονητική βροχή, η πολύτιμη φωτιά, ο παντοδαμαστής άνεμος. Σε τούτη την πομπή που βήματα και βλέμματα έρχονται αντιμέτωπα, η αρμονία προκύπτει αβίαστα. "Kι όλο να πνέει, να μας ωθεί αυτός ο αέρας μαζί", συνεχίζει ο ποιητής και η φωνή του Φυσσούν.

''Elements" | Η νέα καμπάνια Kalogirou για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2023-24 εξερευνά τα όρια της τέχνης, πρωτοπορεί και τολμά

Courtesy of Kalogirou

Το φετινό fashion film και η σειρά φωτογραφιών της Kalogirou με τίτλο "Elements" ξεπερνάει τα όρια του σχεδιασμού μιας καμπάνιας. Εξερευνά τα όρια της τέχνης, πρωτοπορεί και τολμά. Η πρωταγωνίστρια ελίσσεται ανάμεσα στο χορευτικό ensemble όπου τα μέλη του ενσαρκώνουν τα φυσικά φαινόμενα. Ρούχα, εκφράσεις και κινήσεις συμβολίζουν κάθε φαινόμενο. Κοφτά βήματα που βουλιάζουν μες στο νερό, την πηγή της ζωής. Κορμιά που φλέγονται, απομακρύνονται και συγκλίνουν. Εκείνη θα έρθει αντιμέτωπη με θύελλες και πύρινες γλώσσες για να βγει αλώβητη και να υπογραμμίσει την πιο κρυστάλλινη αλήθεια: οι αντιθέσεις είναι εκείνες που μάς φέρνουν πιο κοντά.

Courtesy of Kalogirou

Ειδικά για την καμπάνια "Elements" έχουν επιλεγεί τα elements Kalogirou που υπηρετούν άριστα το αισθητικό αποτέλεσμα. Χρυσές αποχρώσεις, σπινθηροβόλες επιφάνειες και glitter, εκλεκτικό μαύρο και παντοτινό λευκό σε γόβες, πέδιλα και μπότες. Στα χέρια clutches, shoulder bags και top handle bags. Δίπλα τους, ανδρικά μοκασίνια και sneakers που κρατούν εναργή την τάση του athleisure καθώς και δερμάτινες μπότες με chunky σόλα που αψηφούν σημεία των καιρών και αγκαλιάζουν τη γοητεία του διαχρονικού στυλ.

Courtesy of Kalogirou

Courtesy of Kalogirou
Courtesy of Kalogirou

Καθώς η χορογραφία ολοκληρώνεται, το νερό έρχεται αντιμέτωπο με τη φωτιά. Δεν υπάρχει νικητής ή ηττημένος. Η μόνη σταθερά είναι ο βηματισμός μας. Η αέναη κίνηση θα νικήσει την αδράνεια και η σύνθεση, ακόμη και μέσα από αντιθέσεις, θα μας κάνει "να βγούμε απ' την τρικυμία αυτού του κόσμου". Στα περισσότερα από 130 χρόνια ιστορίας της, η Kalogirou γνωρίζει καλύτερα.

Kalogirou Stores

ΑΤΤΙΚΗ: Π. Ιωακείμ 4, Κολωνάκι | CityLink, Σταδίου 4, Αθήνα | Α. Mεταξά 18 & Γρ. Λαμπράκη 19, Γλυφάδα | Golden Hall, Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι | Παναγίτσας 5, Κηφισιά |

Ηρώων Πολυτεχνείου 56, Πειραιάς | Αρκαδίας 36, Περιστέρι

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Μητροπόλεως 75


ΚΥΠΡΟΣ: Μνασιάδου 13, Λευκωσία | Λ. Μακαρίου 236, Λεμεσός

Online Store: www.kalogirou.com

Οι συντελεστές:

Creative Direction & Set design: Νίκος Υφαντής

Film Direction: Antoine Asseraf & Rene Habermacher

Φωτογράφος: Γιάννης Μπουρνιάς

Διευθυντής Φωτογραφίας: Γιάννης Γεωργίου

Styling: Ντάντα Ιωαννίδου

Χορογράφος: Lynsey Peisinger

Hairstyling: Χρήστος Καλλιανιώτης

Makeup: Χαρά Παπανικολάου

Οργάνωση Παραγωγής: Avion Films

Μοντέλο: Ρος Γεωργίου

Χορευτές: Αλέξης Φουσέκης, Γιώργος Δερέσκος, Ελευθερία Στάμου, Μαρία
Μπρέγιαννη, Στέλιος Κατωπόδης

Μουσική: Lumiere - Comopolitics

Remix: Lip Forensics

Φωνή: Petros Fyssoun

Ποίημα: Γιάννης Σκαρίμπα - Φαντασία (από τη συλλογή ΟΥΛΑΛΟΥΜ)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ