Follow us

3 capsule wardrobe τσαντάκια από την H&M που κοστίζουν λιγότερο από 30 €

Τα τσαντάκια για να δημιουργήσεις μία timeless γκαρνταρόμπα

3 capsule wardrobe τσαντάκια από την H&M που κοστίζουν λιγότερο από 30 € Splash News / Ideal Images

Στην κατηγορία των staples δεν περιλαμβάνονται μόνο τα ρούχα τα οποία απαρτίζουν τη συλλογή μας αλλά και τα αξεσουάρ με τα οποία ολοκληρώνουμε τα looks μας. Τα παπούτσια όπως και οι τσάντες πολλές φορές είναι τα κομμάτια τα οποία καθορίζουν το τελικό αποτέλεσμα του συνόλου μας περισσότερο και από τα ίδια τα ρούχα.

Το να αγοράσουμε κομμάτια χωρίς να τα έχουμε απαραίτητα ανάγκη, είναι κάτι το οποίο δεν μπορούμε να αποφύγουμε πάντα. Ακόμα όμως και εκείνες που έχουν δημιουργήσει με επιτυχία μία capsule wardrobe, κατανοούν τη σημασία που έχουν τα key items σε αυτή. Τα elevated basics είναι αυτά τα οποία μπορούν να μας προσφέρουν τη διαχρονικότητα όπως και τον ενθουσιασμό που αποζητάμε, elevated basics μπορούμε να χαρακτηρίσουμε και τις τσάντες στις οποίες αξίζει να επενδύσουμε έτσι ώστε να δημιουργήσουμε τη συλλογή που επιθυμούμε.

Τα τσαντάκια που ταιριάζουν με όλα σου τα σύνολα αυτής της σεζόν ενώ μπορείς να την κρατάς από τις πρωινές έως και τις βραδινές casual εμφανίσεις σου, βρήκαμε στη νέα συλλογή της H&M. Τα ιδιαίτερα στοιχεία τους είναι αναμφίβολα οι χρυσές λεπτομέρειες που διακοσμούν και τις 3 τσάντες όπως και το croco leather, το οποίο προσδίδει μία luxury πινελιά στην ήδη κομψή γραμμή τους.

Τα τσαντάκια από την Η&Μ

Χιαστί τσάντα, H&M

Μικρή τσάντα ώμου, H&M

Χιαστί τσάντα ώμου, Η&Μ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ