Follow us

Η Σοφία Καρβέλα προτείνει 3 τρόπους για να εντάξεις το fashion tip της σεζόν στις εμφανίσεις σου

Ο τρόπος που προτείνεται για να φορέσεις όλα σου τα παπούτσια σύμφωνα με τις τάσεις της σεζόν

Σοφία Καρβέλα Instagram

Έχουμε αντιληφθεί πως τα sneakers έχουν αντικατασταθεί σε μεγάλο βαθμό με τα κομψά loafers όπως και τις μπαλαρίνες στις καθημερινές εμφανίσεις μας. Η εν λόγω κομψή "αντικατάσταση” στην γκαρνταρόμπα μας είναι αρκετά stylish και μας βοηθά να δημιουργούμε κομψά και άνετα looks με στιλιστική ασφάλεια. Ένας ακόμη λόγος για να προτιμήσουμε τα αγαπημένα μας loafers και ballet flats είναι η έμπνευση που μας χαρίζεται από τις fashionistas είναι καθημερινή.

Αυτό που παρατηρούμε στα περισσότερα looks των fashion it girls είναι πως προτιμούν να φοράνε τα loafers τους ή τις μπαλαρίνες τους με κάλτσες, με τις λευκές να είναι οι συνηθέστερες. Προσθέτοντας μία chic και preppy πινελιά στο εκάστοτε look που προτιμώνται, οι λευκές κάλτσες δίνουν ένα school girl twist στο σύνολο μας ενώ μας δίνουν τη δυνατότητα τα παπούτσια που επιλέγουμε να συνδυαστούν με διαφορετικό τρόπο και στιλ. Οι λευκές κάλτσες που συνδυάζονται με loafers ή μπαλαρίνες είναι εύκολο να ταιριάξουν με φούστες, φορέματα ή βερμούδες όπως και με ankle boot ή capri παντελόνια. Επιλέγοντας μία φούστα, ένα φόρεμα ή μία βερμούδα τη χειμερινή σεζόν, μπορούμε να φορέσουμε και ένα καλσόν δημιουργώντας έτσι ένα ακόμη περισσότερο stylish winter outfit.

Μία από τις ξένες influencers που πρωτοαγάπησε αυτό το shoe tip είναι η Hailey Bieber όπως και η Bella Hadid, με πολλές εμφανίσεις τους να αποδεικνύουν πόσο effortlessly μπορούμε να το εντάξουμε στα σύνολα μας.



Μία ακόμη fashion lover που μας εμπνέει με τα outfits που επιλέγει, η Σοφία Καρβέλα, έχει υιοθετήσει την εν λόγω τάση ανεπιτήδευτα και με στιλ στις καθημερινές εμφανίσεις της χαρίζοντας μας το fashion inspo που χρειαζόμαστε.

Συγκεκριμένα, η Σοφία Καρβέλα επιλέγει να φορέσει τις λευκές κάλτσες της με loafers και capri παντελόνι συνδυάζοντας το είτε με cozy πουλόβερ ή με oversized blazer. Σε άλλο της look επέλεξε να φορέσει τις λευκές μπαλαρίνες της με λευκές κάλτσες και λευκό παντελόνι το οποίο συνδύασε με pinstripe blazer και γκρι κοστούμι.

Δες τα looks της



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ