Follow us

5 puffers που θα απογειώσουν τα χειμερινά σου looks

Στη συλλογή της Tommy Jeans θα βρεις τα πιο άνετα και stylish puffer μπουφάν για τον φετινό χειμώνα.

5 puffers που θα απογειώσουν τα χειμερινά σου looks Courtesy of Tommy Hilfiger

Όσο η θερμοκρασία υποχωρεί, αισθανόμαστε όλο και πιο έντονα την ανάγκη να φορέσουμε ζεστά ρούχα και αναζητάμε το ιδανικό πανωφόρι που θα μας παρέχει άνεση, ζεστασιά και στιλ. Tα cozy και stylish puffer μπουφάν είναι τα πρώτα που θα σκεφτούμε αφού συνδυάζουν μοναδικά τα τρία βασικά αυτά χαρακτηριστικά και μπορούν να φορεθούν με τα πάντα.

Τo puffer μπουφάν ήταν ανέκαθεν συνώνυμο της άνεσης και της ζεστασιάς και αυτή την εποχή, αποτελούν το go-to πανωφόρι που επιλέγουν οι ενημερωμένοι fashionistas. Η Tommy Jeans, στη νέα συλλογή για το Φθινόπωρο - Χειμώνα 2023 με τίτλο "Brave New Classics", συνδυάζει αρμονικά το κλασικό με το μοντέρνο συστήνοντας τα πιο cool puffer jackets. Τα puffer, όπως και άλλα athleisure κομμάτια, έχουν ενταχθεί στα day-to-day σύνολα μας, καθώς οι τάσεις που επικρατούν, μας προτρέπουν να βάζουμε προτεραιότητα την άνεση και την ευελιξία. Γι’ αυτό και πια είναι πολύ εύκολο να συνδυάζουμε τα puffer μπουφάν μας με όλα τα υπόλοιπα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας δημιουργώντας iconic prep looks.

Αν, ωστόσο, ακόμα σου φαίνεται στιλιστικά "δύσκολο" να εντάξεις ένα puffer μπουφάν στο look σου, τότε μπορείς να στραφείς στη χειμερινή συλλογή της Tommy Jeans, η οποία διαθέτει stylish puffers τα οποία ανταποκρίνονται σε κάθε είδους στιλ και είναι ιδανικά για κάθε περίσταση. Το Alaska puffer ανανεώνεται τόσο σε μακρύ όσο και σε κρουαζέ μήκος για τις γυναίκες. Τα κλασικά puffers κυκλοφορούν σε νέα minimal σχέδια, με την παλέτα των χρωμάτων να εστιάζει στα κλασικά μαύρο και άσπρο, το ιβουάρ και το καστανό καφέ, το ροζ, αλλά και σε statement εκδοχές με leopard και zebra μοτίβα, έτσι ώστε να τα συνδυάσεις με οποιοδήποτε σύνολο εκφράζει το στιλ σου.

Αυτή τη σεζόν, το θέμα είναι να αναζητήσουμε το παρελθόν μας για να διαμορφώσουμε τα brave new classics looks του σήμερα.

Τα puffers της Tommy Jeans που ξεχωρίσαμε

To Curve Maxi Alaska φουσκωτό μπουφάν είναι από εκείνα που μας τράβηξαν αμέσως την προσοχή. Το κλασικό αυτό puffer μπορεί να ενταχθεί με ευκολία σε οποιοδήποτε σύνολο σου επιθυμείς. Το διαχρονικό μαύρο χρώμα σου εξασφαλίζει ένα timeless look που μπορεί να φορεθεί σε πολλές περιστάσεις.

Το μαύρο puffer από τη FW 23 συλλογή της Tommy Jeans "Brave New Classics" μπορεί να συνδυαστεί τόσο με ουδέτερους ή γήινους τόνους στο υπόλοιπο σύνολο σου όσο και με έντονα χρώματα. Αναμφίβολα, ένα total black look θα καταφέρει να αναδείξει τη φινέτσα στις λεπτομέρειες του puffer. Για ένα θηλυκό outfit, μπορείς να το συνδυάσεις με φούστα, ankle boots και μαύρο πουλόβερ. Ολοκλήρωσε το σύνολο σου με ένα καπέλο ή ένα σκουφάκι για ένα cool αποτέλεσμα.

5 puffers που θα απογειώσουν τα χειμερινά σου looks
Curve maxi Alaska φουσκωτό μπουφάν, Tommy Hilfiger
Curve maxi Alaska φουσκωτό μπουφάν, Tommy Jeans


Πέρα από τα κλασικά puffer, η Tommy Jeans στην FW' 23 συλλογή της έχει εντάξει statement κομμάτια, τα οποία μπορούν να μας εξυπηρετήσουν τόσο στην άνεση και τη ζεστασιά που αναζητάμε όσο και στο bold στοιχείο που επιθυμούμε να έχει η εμφάνιση μας. Ένα puffer jacket σε leopard animal print θα δώσει μία stylish πινελιά στα σύνολα σου αν διατηρήσεις το υπόλοιπο look σου σε ήπιους τόνους. Φυσικά, μπορείς να συνδυάσεις το ιδιαίτερο αυτό puffer με εξίσου statement κομμάτια, όπως metallics ή έντονα χρώματα, για να δημιουργήσεις ένα bold look.

Tommy Hilfiger

Cropped jacket με λεοπάρ σχέδιο, Tommy Hilfiger
Cropped jacket με λεοπάρ σχέδιο, Tommy Jeans


Ένα cropped bomber puffer jacket με χρώμα πρόκειται να σε εξυπηρετήσει τις ημέρες που θέλεις να δημιουργήσεις ένα bold look. Μπορεί να συνδυαστεί υπέροχα με άλλα έντονα χρώματα και να δημιουργήσεις ένα statement outfit, όπως μπορείς επίσης να το φορέσεις με μαύρο και λευκό χρώμα δημιουργώντας μια stylish αντίθεση στο look σου. Μπορείς να διαλέξεις ένα cropped puffer jacket σε έντονη κόκκινη απόχρωση, μία από τις πιο ενημερωμένες αποχρώσεις της σεζόν για ένα δημιουργήσεις ένα επίκαιρο σύνολο. Φυσικά, η το έντονο κόκκινο χρώμα θα αναδειχθεί ιδιαίτερα αν το συνδυάσεις με ένα denim παντελόνι.

Tommy Jeans

Alaska φουσκωτό jacket cropped, Tommy Jeans
Alaska φουσκωτό jacket cropped, Tommy Jeans


Εάν τα girly looks δεν ταιριάζουν στο στιλ σου, τότε το λευκό cropped puffer της συλλογής Tommy Jeans είναι αυτό που θα σου χαρίσει μία minimal εμφάνιση ειδικά εάν το συνδυάσεις με ουδέτερες ή γήινες αποχρώσεις. Το διαχρονικό λευκό χρώμα χαρίζει κομψότητα και καθαρότητα στο σύνολο, ενώ το styling combo του λευκού χρώματος με ένα denim item, όπως παντελόνι ή φούστα, είναι ένας κλασικός συνδυασμός που μπορείς να φορέσεις σε πολλές περιστάσεις.

Tommy Hilfiger
Alaska jacket cropped, Tommy Hilfiger
Alaska jacket cropped, Tommy Jeans


Ένα ακόμη statement puffer από τη συλλογή Tommy Jeans είναι το zebra print puffer, σε μαύρο και γαλάζιο χρώμα, δυο χρώματα που το καθιστούν ιδανικό για συνδυασμούς με τα denim κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου. Για ένα θηλυκό και cool look συνδύασε το με ένα τζιν φόρεμα ή τζιν φούστα και μαύρο turtleneck πουλόβερ. Ολοκλήρωσε το σύνολο σου με ένα ζευγάρι loafers ή sneakers για ένα ακόμη πιο άνετο αποτέλεσμα.

Tommy Hilfiger
Cropped φουσκωτό μπουφάν Alaska με σχέδια και ανακυκλωμένα πούπουλα, Tommy Hilfiger
Cropped φουσκωτό μπουφάν Alaska με σχέδια και ανακυκλωμένα πούπουλα, Tommy Jeans

Η συλλογή Tommy Jeans F/W 2023 είναι διαθέσιμη στο tommy.com, στα καταστήματα Tommy Jeans και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr