Follow us

Ο οίκος Celia Kritharioti στα Harrods του Λονδίνου | Πρωταγωνίστρια της καμπάνιας η Kate Moss

Η Kate Moss και η Σίλια Κριθαριώτη συνεργάστηκαν στη νέα καμπάνια του οίκου με το Harrods.

MissBloom TEAM
Ο οίκος Celia Kritharioti στα Harrods του Λονδίνου | Πρωταγωνίστρια της καμπάνιας η Kate Moss Courtesy of Celia Kritharioti

Μια νέα λαμπερή σελίδα γράφεται στην ιστορία του οίκου Celia Kritharioti: η αποκλειστική του παρουσία στο πολυκατάστημα Harrods του Λονδίνου, ένα από τα πιο διάσημα πολυκαταστήματα στον κόσμο. Η είδηση για τη συλλογή Celia Kritharioti Limited Edition έχει ήδη συναρπάσει τους λάτρεις και γνώστες της μόδας από όλον τον κόσμο.

Ο οίκος Celia Kritharioti στα Harrods του Λονδίνου | Πρωταγωνίστρια της καμπάνιας η Kate Moss

"Η συνεργασία μου με το πολυκατάστημα Harrods είναι ένα όνειρό μου που πραγματοποιείται. Πόσω μάλλον όταν αυτή η συνεργασία έχει το πρόσωπο της Kate Moss και ξεκινά μέσα στις γιορτές κάτι που αποδεικνύει την πίστη του Harrods στο brand", δήλωσε η διεθνής σχεδιάστρια.

Celia Kritharioti Haute Couture_Harrods

Η άφιξη της Σίλιας Κριθαριώτη στο πολυκατάστημα Harrods σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στην πλούσια ιστορία του Οίκου. Η θρυλική Kate Moss είναι το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας της συλλογής Celia Kritharioti Limited Edition με τη φωτογράφηση να έχει πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο. Η συλλογή αποτελείται από αστραφτερά mini dresses με matching mules και ankle boots, φορέματα από πολύτιμο βελούδο, κεντημένα στο χέρι καφτάνια, κάπες και mini δαντελένια φορέματα. Όπως σε κάθε δημιουργία Celia Kritharioti, κάθε ρούχο έχει να διηγηθεί τη δική του μοναδική ιστορία. Τη συλλογή μπορεί κάποιος να τη βρει στον διακεκριμένο πρώτο όροφο του Harrods ανάμεσα σε άλλα διάσημα superbrands.

Celia Kritharioti

"Το πολυκατάστημα Harrods ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να μπορούν να βρουν πιο εύκολα το brand και έτσι προετοίμασα μια συλλογή demi couture με την επιμέλεια της υψηλής ραπτικής σε διαφορετικά μεγέθη. Το Λονδίνο είναι εξάλλου η μητρόπολη της μόδας και του social life" ,θα δηλώσει η Κριθαριώτη. Αξίζει να σημειωθεί πως ο φωτογράφος που ανέλαβε την καμπάνια και απαθανάτισε την Kate Moss είναι ο σύντροφός της, κόμης Nikolai von Bismarck.

Kate Moss

Από τα μέσα Νοεμβρίου αποκαλύφθηκε η φαντασμαγορική βιτρίνα της σχεδιάστριας να κλέβει τις εντυπώσεις στους χιλιάδες επισκέπτες που συρρέουν στο Λονδίνο. Πρόκειται για μια νυφική δημιουργία κεντημένη στο χέρι και θα βρίσκεται στις βιτρίνες μέχρι τις 3 Ιανουαρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφτείς το www.celiakritharioti.com.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ