Follow us

Αυτά τα cute φορέματα με φιόγκο από H&M έγιναν viral στο TikTok και είναι τέλεια για τις γιορτές

Τα H&M φορέματα που θα φορέσεις σε όλα τα parties.

street style Splash News / Ideal Image

Η περίοδος των Χριστουγέννων είναι η αγαπημένη μας για πολλούς λόγους. Οι πόλεις και τα σπίτια είναι στολισμένα, ενώ στα καταστήματα έχουν καταφτάσει οι party συλλογές των αγαπημένων μας brands. Φέτος μάλιστα, οι fashion experts έχουν από νωρίς επιλέξει τα αγαπημένα τους κομμάτια από τις εν λόγω collections, κάνοντας τα συχνά sold out ή viral. Ακριβώς αυτό συνέβη με κάποια φορέματα από τη νέα συλλογή της H&M.

Διαβάστε Επίσης

Ακολουθώντας την τάση που θέλεις τους φιόγκους να στολίζουν φορέματα και tops, δημιουργώντας ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα, η H&M δημιούργησε μία σειρά από φορέματα που θα ενθουσιάσουν κάθε fashion lover. Πρόκειται για mini φορέματα που θα βρεις σε αποχρώσεις όπως το μαύρο και το κόκκινο, αλλά και πολύ ιδιαίτερα μοτίβα, τα οποία έχουν ένα κοινό. Είναι στολισμένα με XXL φιόγκους.

Αυτά τα H&M φορέματα έχουν ήδη καταφέρει να γίνουν viral στο TikTok, ενώ έχουν αποκτήσει και το δικό του hashtag. Οι fashionistas δείχνουν πως μπορείς να τα φορέσεις στις εορταστικές εμφανίσεις σου, τόσο με flat όσο και με ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Τα αγαπημένα φορέματα των fashionistas στο TikTok

Editor's Picks

Κοντό φόρεμα με φιόγκο μπροστά H&M

Φόρεμα με έναν ώμο και διακοσμητικό φιόγκο H&M

Εφαρμοστό φόρεμα με φιόγκο H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ