Follow us

Φόρεσε την πιο festive διάθεση σου με τη χριστουγεννιάτικη συλλογή της Yamamay για εσένα και για όλη την οικογένεια

Η συλλογή της Yamamay που θα σε βάλει γρήγορα σε festive mood.

MissBloom TEAM
Yamamay Courtesy of Yamamay

Κάθε χρόνο η μαγεία και η λάμψη των Χριστουγέννων είναι αυτή που μας κάνει να ανυπομονούμε για την εορταστική περίοδο. Τα πάντα είναι στολισμένα και αυτόματα οι περισσότεροι από εμάς μπαίνουμε σε Xmas mood.

Φόρεσε την πιο festive διάθεση σου με τη χριστουγεννιάτικη συλλογή της Yamamay για εσένα και για όλη την οικογένεια

Το κλίμα των γιορτών ενισχύεται τόσο από όλα όσα μας περιτριγυρίζουν όσο και από αυτά που επιλέγουμε να φορέσουμε έτσι ώστε να αισθανθούμε το cozy πνεύμα των ημερών. Τα σύνολα μας, τα οποία είναι περισσότερο προσεγμένα για τις γιορτές, είναι αναμφίβολα το πρώτο βήμα για να υιοθετήσουμε μία festive διάθεση, όμως τόσο τα εσώρουχα μας όσο και τα ρούχα που φορέσουμε στο σπίτι μπορούν να μας βάλουν σε εορταστική ατμόσφαιρα.

Yamamay

Τα εσώρουχα, όπως και οι πιτζάμες ή τα κομμάτια που φοράμε αποκλειστικά μέσα στο σπίτι, εάν είναι επιλεγμένα με προσοχή, ανάλογα με τη διάθεση που έχουμε ή επιθυμούμε να έχουμε, μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά στην ψυχολογία μας. Αντίστοιχα, μία festive διάθεση στα εσώρουχα και τα κομμάτια για το σπίτι μπορεί να μας χαρίσει ένα λαμπερό εορταστικό mood.

Για να γιορτάσει τη μαγεία και την οικογενειακή ατμόσφαιρα των γιορτών, η Yamamay δημιούργησε μια χριστουγεννιάτικη συλλογή σχεδιασμένη για να ικανοποιήσει όλα τα γούστα και τις ανάγκες που μπορεί να έχεις εσύ και η οικογένεια σου.

Yamamay

Πρόκειται για ρούχα και αξεσουάρ που θα χαρίσεις ή θα φορέσεις πριν αλλά και κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, όπως και για μια χαρούμενη καμπάνια με μερικά από τα πιο κλασικά σενάρια της οικογένειας που διασκεδάζει ενόψει της ημέρας των Χριστουγέννων. Το στόλισμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, το στρώσιμο του γιορτινού τραπεζιού, το ψήσιμο μελομακάρονων και μπισκότων, όλα αυτά που απολαμβάνουμε να κάνουμε τα Χριστούγεννα εμπλουτίζονται με την ιδανική εμφάνιση για τις γιορτές από τη Yamamay.

Yamamay

Η Lorena Duran είναι πρόσωπο του brand εδώ και αρκετές σεζόν και πρωταγωνιστεί στην παρουσίαση της χριστουγεννιάτικης συλλογής της Yamamay. Το μοντέλο από την Ισπανία, Gennaro Lillio, και δύο νεαρά μοντέλα, η Margherita Buoncristiani και η Lucia Bramani επιλέχθηκαν για την παρουσιάση της συλλογής, ενώ για τις συλλογές από πιτζάμες που σχεδιάστηκαν για όλη την οικογένεια, πρωταγωνιστούν η Laura Barth και ο Joaquin Morodo.

Yamamay

Η εντυπωσιακή και λαμπερή χριστουγεννιάτικη καμπάνια, όπου φωτογράφος της είναι ο Xavi Gordo, θα προβληθεί στην ιταλική τηλεόραση όπως και σε όλα τα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης του brand. Η καμπάνια είναι συνοδεύομενη από τη μουσική του τραγουδιού "Ma che freddo fa" του Nada.

Yamamay

Τις shopping bags του brand, που δημιουργήθηκαν ειδικά για την χριστουγεννιάτικη καμπάνια, έχει εικονογραφήσει η Bianca Cedrone και απεικονίζουν ένα χριστουγεννιάτικο τραπέζι στολισμένο με τις πιο νόστιμες εορταστικές λιχουδιές αντανακλώντας απόλυτα το Xmas spirit και μεταφέρουν ένα μήνυμα χαράς, συντροφικότητας και αγάπης.

Η χριστουγεννιάτικη συλλογή είναι τώρα διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα Yamamay και στο www.yamamay.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ