Follow us

Trend Talk powered by Answear | Τα γιορτινά fashion items που θα σε μετατρέψουν στην πρωταγωνίστρια των φετινών Χριστουγέννων

Ανακαλύπτουμε παρέα με την fashion editor της Madame Figaro τα trends των Χριστουγέννων και glam συνδυασμούς.

answear

Όσο πλησιάζουμε προς τα Χριστούγεννα, αρχίζουμε να αναζητάμε εκείνα τα γιορτινά fashion items που θα δώσουν λάμψη στην γκαρνταρόμπα μας. H fashion editor της Madame Figaro Φιλίππα Δημητριάδη αναλύει στο παρακάτω video τα trends των Χριστουγέννων και glam συνδυασμούς ανακαλύπτοντας στο answear.gr τα κομμάτια - κλειδί που θα τα αναδείξουν.

Δες το βίντεο:

Το party dress

Ένα λαμπερό party dress δε γίνεται να λείπει από τη γυναικεία γκαρνταρόμπα. Τη φετινή σεζόν τα sequin dresses είναι περισσότερο hot από ποτέ.

Φόρεμα με λάμψη BOSS

Trend Talk powered by Answear | Τα γιορτινά fashion items που θα σε μετατρέψουν στην πρωταγωνίστρια των φετινών Χριστουγέννων

Λόγω της έντονης λάμψης του, το party dress συνδυάζεται καλύτερα με minimal επιλογές σε κοσμήματα, ενώ στο παπούτσι μπορείς να επιλέξεις ένα με minimal γραμμή, αλλά σε έντονο χρώμα για μια στιλιστικά ενημερωμένη εμφάνιση.

Σκουλαρίκια Kate Spade

answear

Πέδιλα Steve Madden

answear

To sexy sheer κορμάκι

Οι διαφάνειες φέτος κατέκτησαν τα catwalks για τη σεζόν FW 23 - 24 και όχι άδικα.

Κορμάκι με διαφάνειες HUGO

answear

Συνδυάζεται είτε με pencil μαύρη δερμάτινη φούστα, δημιουργώντας έτσι ένα σύγχρονο power suit ή με ένα statement παντελόνι για μια πιο girly, αλλά εξίσου festive εμφάνιση.

Δερμάτινη φούστα Patrizia Pepe

answear

Δερμάτινο παντελόνι Remain

answear

Δερμάτινο παντελόνι Moschino Jeans

answear

Το μικρό μαύρο φόρεμα

Τα φετινά Χριστούγεννα εκσυγχρόνισε το μικρό μαύρο φόρεμα της γκαρνταρόμπας σου επιλέγοντας ένα που να ακολουθεί μία από τις πιο hot τάσεις της σεζόν, όπως το big bow trend

Φόρεμα με φιόγκους Karl Lagerfeld

answear

Ένα ζευγάρι ψηλά μαύρα πέδιλα με λάμψη, ένα ιδιαίτερο βραδινό clutch κι ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια, θα το απογειώσουν.

Πέδιλα Steve Madden

answear

Βραδινό clutch Patrizia Pepe

answear

Σκουλαρίκια Answear Lab

answear

Το answear.gr αποτελεί κορυφαίο προορισμό ηλεκτρονικών αγορών με επιλεγμένα προϊόντα και περιορισμένες συλλογές σε περισσότερες από 500 επώνυμες premium μάρκες.

Ανάμεσα σε πάνω από 200.000 προϊόντα μπορείτε να βρείτε τα πιο γνωστά premium brands (Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Hugo Boss, Michael Kors, Valentino, Lacoste, Polo Ralph Lauren, Max Mara, DKNY, Karl Lagerfeld, Versace, Patrizia Pepe, Liu Jo, Pinko), γνωστές μάρκες αθλητικών (adidas, Nike, New Balance, Hoka One One, The North Face, Columbia, Salewa) και εμβληματικές μάρκες denim (G-star, Diesel, Guess Jeans, Pepe Jeans, Levi's, Lee, Wrangler).

Θα ανακαλύψετε επίσης νέα designer brands που τελευταία είναι όλο και πιο δημοφιλή, όπως οι Samsoe-Samsoe, Colourwear, The Kooples, Filling Pieces, Tiger of Sweden, Custommade, Muuv και Hoff. H Αnswear διαθέτει επίσης το δικό της brand γυναικείων ρούχων και αξεσουάρ, Answear.LAB, που διατίθεται αποκλειστικά μέσω του δικτύου της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ