Follow us

Τα 3 Stripes της adidas | Ένας μύθος στη σκηνή του MadWalk23

H adidas έφερε τα iconic Three Stripes στη σκηνή του φετινού MadWalk μ' ένα ανατρεπτικό show.

MissBloom TEAM
Τα 3 Stripes της adidas στο MadWalk23

Ρώτα τους φίλους σου, ρώτα ένα περαστικό στον δρόμο, ρώτα όποιον θέλεις: όλοι μπορούν να αναγνωρίσουν τα εμβληματικά 3 Stripes της adidas. Τα φοράς εσύ, αλλά πιθανότατα τα έχουν φορέσει και οι γονείς σου. Γιατί η ιστορία αυτού του εμβληματικού μοτίβου στη μόδα της αθλητικής ένδυσης μετράει πολλά χρόνια ιστορίας, χωρίς να έχει χάσει στιγμή τη δημοφιλία του ανάμεσα στους λάτρεις του αθλητικού στιλ, αλλά και των εκπροσώπων της street κουλτούρας που φρόντισαν να το κάνουν αναπόσπαστο κομμάτι των cool εμφανίσεων τους. Η adidas, λοιπόν, ανεβάζει στη σκηνή των φετινών Madwalk τα 3 Stripes σ' ένα ανατρεπτικό catwalk στο οποίο παρουσιάστηκαν εμβληματικά κομμάτια από τις συλλογές adidas Originals.

Τα 3 Stripes της adidas | Ένας μύθος στη σκηνή του MadWalk23

Το πιο Original show του MadWalk23

"We gave the world an original. You gave us a thousand back", η φετινή καμπάνια των adidas Originals αποτίνει φόρο τιμής σ' όλους εκείνους τους πρωτοπόρους - ανάμεσά τους αθλητές και καλλιτέχνες- που έκαναν διάσημο το iconic Trefoil και τα 3 Stripes της adidas μέσα στα 50 χρόνια από τη στιγμή που εμφανίστηκαν στη μόδα. Η καμπάνια αυτή έδωσε τη δημιουργική έμπνευση για το show που παρουσιάστηκε στο MadWalk - σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου- και έγινε το όχημα για όσους εκφράζονται δημιουργικά, πρωτοποριακά και ελεύθερα. Η Marseaux, μια από τις πιο αγαπημένες καλλιτέχνιδες στο Gen Z κοινό, ερμήνευσε το τραγούδι της "Μαύρο Καρέ Κοντό", σε μια διασκευή του διάσημου τραγουδιού των Queen "We will rock you", το οποίο έχει συνδεθεί απόλυτα με τα Samba των adidas Originals.

Marseaux Madwalk23 adidas

Η σκηνή του Madwalk "ντύθηκε" με τα iconic Three Stripes του brand, δημιουργώντας την απόλυτα Original ατμόσφαιρα, ενώ η Marseaux και οι performers της εκπροσώπησαν την street κουλτούρα του brand φορώντας εμβληματικά looks.

Τα outfits που παρουσιάστηκαν στο catwalk βασίστηκαν σε signature items από τις Ready-to-Wear συλλογές των adidas Originals. Τα λευκά "Three Stripes" εμφανίζονται ως οι εμβληματικές λεπτομέρειες στις bold αποχρώσεις του κόκκινου και του μπλε, καθώς και του διαχρονικού μαύρου, και δημιουργούν τη νοητή συνέχεια στο χρονογράφημα της ιστορίας των adidas Originals.

adidas madwalk23

Κοτλέ floral, vinyl δερμάτινο και τζιν ήταν οι λεπτομέρειες που προσέθεταν vintage πινελιές στα outfits. Oversized γραμμές μαζί με εφαρμοστές, καθώς και jersey με σχέδια εμπνευσμένα από κλασικές ποδοσφαιρικές εμφανίσεις, ολοκλήρωναν τα street style looks του πιο Original show της βραδιάς.

Τέλος, τόσο η Marseaux όσο και οι performers φορούσαν τα πιο iconic παπούτσια των adidas Originals – Superstar, Gazelle και Samba – που έγιναν συνώνυμο της αυθεντικότητας και αγαπήθηκαν από χιλιάδες ανθρώπους της μόδας, της μουσικής και της street κοινότητας.

adidas madwalk23

Ένας μύθος της αθλητικής και street ένδυσης συνεπήρε τη σκηνή του φετινού MadWalk προσφέροντας μας ολόφρεσκη και ζωντανή τη σύγχρονη εκδοχή του. Το act των adidas Originals στο MadWalk23 ήταν από τις στιγμές που δεν θα ξεχάσουμε!

Τα 3 iconic μοντέλα παπουτσιών καθώς και τα ρούχα που παρουσιάστηκαν στο show της adidas στο Madwalk, θα τα βρεις στο www.adidas.gr και στο adidas Originals Store (Αθηναϊδος 5, Αθήνα).

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ