Follow us

Πες μας τι θα κάνεις τα Χριστούγεννα και θα σου προτείνουμε τι να φορέσεις

Τα looks από τη Funky Buddha που σου προτείνουμε για κάθε χριστουγεννιάτικη περίσταση.

MissBloom TEAM
Πες μας τι θα κάνεις τα Χριστούγεννα και θα σου προτείνουμε τι να φορέσεις Courtesy of Funky Buddha

Πριν ξεκινήσουν επίσημα οι γιορτινές ημέρες οι περισσότερες από εμάς, κατά την pre Christmas περίοδο, εξοπλίζουμε την γκαρνταρόμπα μας με τα fashion items τα οποία πρόκειται να μας χαρίσουν κομψά και stylish σύνολα.

Πες μας τι θα κάνεις τα Χριστούγεννα και θα σου προτείνουμε τι να φορέσεις

Αναμφίβολα, φροντίζουμε τα σύνολά μας να είναι προσεγμένα καθ' όλη τη διάρκεια των γιορτινών ημερών, όμως κάποιες περιστάσεις είναι περισσότερο σημαντικές και γι' αυτό έχουμε ήδη ξεκινήσει να αναζητάμε τα outfits που πρόκειται να φορέσουμε σε αυτές.

Funky Buddha

Τα events που μπορεί να προκύψουν εκείνες τις ημέρες είναι ποικίλα και απαιτούν από εμάς ένα διαφορετικό dress code για το κάθε ένα. Και ενώ μπορεί να αναλογιζόμαστε ποια είναι τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας που μπορούμε να συνδυάσουμε, η ποικιλία επιλογών που μας προσφέρουν τα αγαπημένα μας brands, για να ανανεώσουμε τη συλλογή μας τις γιορτινές ημέρες, μας προσφέρει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε outfits για κάθε πιθανή περίσταση που μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκεια των γιορτών. Η νέα συλλογή της Funky Buddha σου χαρίζει τη δυνατότητα, όποιο κι αν είναι το στιλ σου, να εμφανιστείς με ένα κομψό και stylish σύνολο το οποίο θα εντυπωσιάσει.

Funky Buddha

Είτε επιλέξεις να περάσεις κάποια ημέρα κοντά στη φύση είτε θέλεις να βγεις με τις φίλες σου για γιορτινό brunch και ψώνια, για το χριστουγεννιάτικο party στο γραφείο, αλλά και όποια άλλη περίσταση προκύψει ή κανονίσεις εκείνες τις ημέρες, η Funky Buddha έχει το κατάλληλο outfit για εσένα.

Εξόρμηση στη φύση

Εάν σκοπεύεις να εκμεταλλευτείς τις ημέρες των γιορτών για να έρθεις σε επαφή με τη φύση, φρόντισε ώστε σύνολο σου να είναι casual και προσεγμένο. Για μία εξόρμηση στο βουνό, στην επαρχία ή για μία βόλτα σε κάποια μακρινή παραλία μπορείς να επιλέξεις ένα φούτερ χωρίς κουκούλα με κέντημα στο στήθος σε μαύρο χρώμα και να το συνδυάσεις με ένα άνετο και κομψό mom fit denim παντελόνι. Ολοκλήρωσε το σύνολο σου με ένα maxi puffer μπουφάν, μία από τις πιο hot επιλογές σου για τη φετινή σεζόν σε πανωφόρι, από τη συλλογή της Funky Buddha, για να δημιουργήσεις ένα ενημερωμένο casual look.

Φούτερ με 3D κέντημα στο στήθος, Funky Buddha
Φούτερ με 3D κέντημα στο στήθος, Funky Buddha

Moms fit τζιν παντελόνι, Funky Buddha
Moms fit τζιν παντελόνι, Funky Buddha


Relaxed fit puffer μπουφάν, Funky Buddha
Relaxed fit puffer μπουφάν, Funky Buddha


Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν

Στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν επιθυμούμε να έχουμε λάμψη και να ξεχωρίζουμε. Οι επιλογές που έχουμε σε festive fashion items είναι αρκετές με τα μεταλλιζέ υφάσματα και τα sequin κομμάτια να ξεχωρίζουν. Για ένα ολοκληρωμένο και απόλυτα εορταστικό look επέλεξε από τη νέα συλλογή της Funky Buddha ένα mini φόρεμα με μεταλλιζέ νήμα σε ασημένια απόχρωση. Ολοκλήρωσε το outfit σου με ένα μαύρο καλσόν, μαύρες pointy γόβες ή over the knee ψηλοτάκουνες μαύρες μπότες. Εάν, από την άλλη, θέλεις να φορέσεις ένα απόλυτα εντυπωσιακό κομμάτι, τότε η wide leg ολόσωμη φόρμα με μεταλλιζέ νήμα σε σκούρο μπλε χρώμα είναι η κατάλληλη επιλογή για εσένα. Συνδύασε την ολόσωμη φόρμα με ένα blazer σε μαύρο χρώμα και μαύρες γόβες ή μπαλαρίνες για ένα ακόμη πιο άνετο και ταυτόχρονα stylish αποτέλεσμα.

Μίνι φόρεμα με μεταλλιζέ νήμα, Funky Buddha
Μίνι φόρεμα με μεταλλιζέ νήμα, Funky Buddha


Wide leg ολόσωμη φόρμα με μεταλλιζέ νήμα, Funky Buddha
Wide leg ολόσωμη φόρμα με μεταλλιζέ νήμα, Funky Buddha

Γιορτινό brunch και ψώνια με φίλες

Μία από τις πιο αγαπημένες ημέρες κατά τη διάρκεια των γιορτών είναι αναμφίβολα η μέρα που επιλέγουμε να βρεθούμε με τις φίλες μας και να απολαύσουμε μαζί ένα πλούσιο γιορτινό brunch και να κάνουμε παρέα τα χριστουγεννιάτικα ψώνια μας. Για εκείνη την ημέρα, επίλεξε ένα maxi φόρεμα με βολάν σε γιορτινό, και απόλυτα θηλυκό, έντονο κόκκινο χρώμα. Η γραμμή του φορέματος πρόκειται να σου χαρίσει άνεση και ευελιξία κινήσεων, κάτι που χρειάζεσαι στις γιορτινές σου βόλτες στα μαγαζιά, ενώ το έντονο κόκκινο χρώμα, το οποίο είναι ένα από τα επικρατέστερα trends της σεζόν, θα σου χαρίσει ένα ενημερωμένο outfit. Για να ολοκληρώσεις με στιλ το γιορτινό σου look, επίλεξε το relaxed fit παλτό της Funky Buddha σε μαύρο χρώμα. Μπότες, μπαλαρίνες ή loafers ταιριάζουν απόλυτα με το maxi φόρεμα και το relaxed παλτό.

Μάξι φόρεμα με βολάν, Funky Buddha
Μάξι φόρεμα με βολάν, Funky Buddha


Relaxed fit γυναικείο μονόχρωμο παλτό, Funky Buddha
Relaxed fit γυναικείο μονόχρωμο παλτό, Funky Buddha


Xmas party στο γραφείο

Τα Χριστούγεννα μπορεί να θεωρούνται κυρίως μία οικογενειακή γιορτή, η αλήθεια όμως είναι πως είναι μία γιορτή που μας ενώνει με τους ανθρώπους τριγύρω μας, άρα και με τους συνεργάτες μας. Το Xmas party στο γραφείο είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για να έρθετε όλοι πιο κοντά, να ανταλλάξετε δώρα και να διασκεδάσετε στον χώρο εργασίας. Για την περίσταση, χρειάζεσαι ένα outfit το οποίο θα ανταποκρίνεται στο dress code του γραφείου, αλλά παράλληλα θα σου προσφέρει το Xmas glam που επιθυμείς. Συνδύασε ένα midi κρουαζέ φόρεμα με ένα oversized blazer σε olive απόχρωση για ένα office festive look. Ολοκλήρωσε το outfit σου με ψηλοτάκουνες γόβες ή μπότες και statement αξεσουάρ για να απογειώσεις το αποτέλεσμα.

Κρουαζέ φόρεμα από βισκόζη, Funky Buddha
Κρουαζέ φόρεμα από βισκόζη, Funky Buddha

Γυναικείο oversized σακάκι blazer, Funky Buddha
Γυναικείο oversized σακάκι blazer, Funky Buddha

Βρες τη συλλογή σε όλα τα Funky Buddha stores & online.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ