Follow us

Τα looks που θα σου χαρίσουν fashion inspo για το χριστουγεννιάτικο party στο γραφείο

Τα σύνολα που θα σου χαρίσουν έμπνευση για να είσαι η πιο καλοντυμένη στην ιδιαίτερη αυτή περίσταση

Τα looks που θα σου δώσουν ιδέες για το χριστουγεννιάτικο party στο γραφείο Splash News / Ideal Images

Χωρίς αμφιβολία, οι περισσότερες από εμάς σκεφτόμαστε, εάν δεν έχουμε ήδη προγραμματίσει, ποια σύνολα είναι αυτά τα οποία θα δημιουργήσουμε για τις ημέρες των γιορτών, για τα ρεβεγιόν στα οποία θα δώσουμε το παρών αλλά και για τις γιορτινές συναντήσεις με φίλους και γνωστούς. Αυτή την εποχή όμως πέρα από τα ρεβεγιόν, θα παρευρεθούμε και στο party στον εργασιακό μας χώρο. Όσο περισσότερο πλησιάζουν οι μέρες των Χριστουγέννων, λαμβάνουμε όλο και περισσότερες προσκλήσεις για party, αυτό όμως το οποίο είναι στο μυαλό των περισσότερων είναι το χριστουγεννιάτικο party στο γραφείο αλλά και πώς θα ντυθούμε σε αυτό.

Μπορεί να εργάζεσαι στην συγκεκριμένη εταιρία χρόνια και να επιθυμείς να αλλάξεις λίγο το στιλ των outfits σου φέτος, ή μπορεί να είσαι νέα στην εργασία σου και να θέλεις να κάνεις καλή εντύπωση δημιουργώντας ένα αρμονικό και κομψό office look. Με όποια κι αν από τις παραπάνω καταστάσεις ταυτίζεσαι, ή εάν βρίσκεσαι κάπου ενδιάμεσα, τα looks των fashionistas που έχουμε συγκεντρώσει πρόκειται να σου χαρίσουν την έμπνευση που χρειάζεσαι.

Τα fashion inspo looks για την περίσταση

Επέλεξε ένα minimal look στο οποίο πρωταγωνιστής θα είναι ένα ιδιαίτερο σακάκι. Με ένα ξεχωριστό blazer μπορείς να αναβαθμίσεις ακόμη και το πιο απλό look σε festive, όπως ένα denim παντελόνι σε μαύρο χρώμα και ένα T-shirt. Ολοκλήρωσε το σύνολο σου με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες ή μπαλαρίνες.


Ένας ακόμη τρόπος για να συνδυάσεις το τζιν παντελόνι σου σε μία τέτοια περίσταση είναι με ένα ιδιαίτερο top ή πουκάμισο. Ολοκλήρωσε το look σου με ένα ζευγάρι kitten heels ή ψηλοτάκουνες pointy γόβες για ένα casual chic festive outfit.


Επίλεξε ένα chic black & white look. Συνδύασε ένα λευκό πουκάμισο με μία midi ή maxi φούστα. Για να εμπλουτίσεις το σύνολο σου φόρεσε κοσμήματα ή αξεσουάρ τα οποία θα το αναδείξουν.


Μία ιδιαίτερη φούστα σε συνδυασμό με ένα casual cozy πουλόβερ και ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια είναι μία πολύ καλή επιλογή για ένα look που θα είναι διακριτικό αλλά και ταυτόχρονα εορταστικό. Μπορείς επίσης να φορέσεις ένα εντυπωσιακό faux fur πανωφόρι με μία ιδιαίτερη φούστα και να το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι μπότες για ένα office like look.



Εάν θέλεις να δημιουργήσεις με μία φούστα ένα minimal look μπορείς να επιλέξεις ένα total black σύνολο με ένα στενό ζιβάγκο και να δώσεις έμφαση στα παπούτσια που θα φορέσεις. ένα ζευγάρι σε metallic τόνους θα δώσει τη festive νότα που χρειάζεσαι.


Ένα little black dress με ένα μαύρο blazer είναι πάντα μία καλή ιδέα για όλες τις περιστάσεις. Ολοκλήρωσε το look σου με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες ή flat μπότες για να δώσεις αρμονία στο πρωινό σου look.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ