Follow us

Κατερίνα Καινούργιου | Το φόρεμα της από την Pink Woman θα σε πείσει να φορέσεις sequin στο φετινό ρεβεγιόν

Το φόρεμα που θα σε εμπνεύσει να φορέσεις παγιέτες φέτος στις γιορτές

Κατερίνα Καινούργιου | Το φόρεμα της από την Pink Woman θα σε πείσει να φορέσεις sequin στο φετινό ρεβεγιόν Instagram

Όσο πλησιάζουμε στις ημέρες των γιορτών και των ρεβεγιόν τόσο περισσότερο ανυπομονούμε για τη χαρμόσυνη γιορτινή ατμόσφαιρα, για τα αγαπημένα πρόσωπα που πρόκειται να συναντήσουμε, για τα δώρα που θα ανταλλάξουμε όπως και για τα σύνολα τα οποία θα έχουμε την ευκαιρία να φορέσουμε. Τις εορταστικές ημέρες επιθυμούμε να δημιουργήσουμε ξεχωριστά σύνολα με λάμψη και glam στοιχεία έτσι ώστε να είμαστε απόλυτα εγκλιματισμένες στην Xmas ατμόσφαιρα αλλά και να αισθανόμαστε η πιο festive πλευρά του εαυτού μας.

Οι επιλογές που έχουμε για να δημιουργήσουμε ένα λαμπερό σύνολο που θα ανταποκρίνεται στο γούστο και το στιλ μας, είναι αρκετές και καλύπτουν όλα τα είδη στιλ. Ιδιαίτερα μαύρα φορέματα, βελούδο σε blazers και φορέματα, στρας και φυσικά παγιέτες είναι αυτά που μας υπόσχονται μια λαμπερή εμφάνιση. Τα sequin fashion items λόγω του statement χαρακτήρα τους, μπορεί να πιστεύεις ότι δεν ταιριάζουν σε εσένα, ιδίως εάν τα minimal και τα διακριτικά looks είναι αυτά που σε εκφράζουν περισσότερο.

Πάραυτα υπάρχουν κάποια κομμάτια τα οποία μπορεί να μας κάνουν να αλλάξουμε γνώμη και να διαπιστώσουμε ότι μπορούμε να υποστηρίξουμε ένα statement item με κομψό τρόπο, αρκεί να ανακαλύψουμε το σωστό item και να δημιουργήσουμε το σωστό styling combo.

Το sequin dress που θα σε πείσει να δοκιμάσεις ένα look με παγιετες τα φετινά Χριστούγεννα επέλεξε η Κατερίνα Καινούργιου σε πρόσφατη εμφάνιση της. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια επέλεξε ένα μαύρο midi sequin φόρεμα με V neck από την Pink Woman το οποίο συνδύασε πολύ κομψά με μαύρο καλσόν και μαύρες pointy γόβες

Δες την εμφάνισή της


Get the look

Κατερίνα Καινούργιου | Το φόρεμα της από την Pink Woman θα σε πείσει να φορέσεις sequin στο φετινό ρεβεγιόν
Midi κρουαζέ φόρεμα με γυαλιστερή όψη, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ