Follow us

Το pattern που επιλέγουν οι Ελληνίδες celebrities στα φορέματα τους αυτή τη σεζόν

Το φόρεμα το οποίο προτιμούν οι Ελληνίδες celebrities σε βραδινές και όχι μόνο εμφανίσεις τους

Το pattern που επιλέγουν οι Ελληνίδες celebrities στα φορέματα τους αυτή τη σεζόν Instagram

Οι τάσεις της μόδας συχνά μοιάζουν να κάνουν κύκλους καθώς ανά χρόνια και σεζόν παρατηρούμε trends κάποιας άλλης δεκαετίας να κάνουν δυναμικό comeback σε εκμοντερνισμένες εκδοχές τους έτσι ώστε να ταιριάζουν στην παρούσα κουλτούρα της εποχής. Έπειτα από τα αρκετά 90s pieces που είδαμε να πρωταγωνιστούν το καλοκαίρι του 2023, η νοσταλγία για περασμένες δεκαετίες εξακολουθεί να κυριαρχεί με ένα ιδιαίτερο trend να επανεμφανίζεται αργά αλλά σταθερά και να έρχεται απευθείας από τα 70s. Ο λόγος για το tie dye pattern το οποίο έχει τη δυνατότητα να προσφέρει έναν playful χαρακτήρα στην γκαρνταρόμπα μας είτε επιλέγοντας να το εντάξουμε φορώντας ένα T-shirt είτε ένα φόρεμα.

Το tie dye ήταν αρκετά δημοφιλές στα 60s ως "επαναστατική τέχνη” ενώ στα 70s ήταν που εντάχθηκε στην pop κουλτούρα της εποχής, ενώ αναμφίβολα η δημοφιλία του προκύπτει από την ιδέα που φανερώνει το pattern : "Τα ρούχα μας μπορεί να είναι μία μορφή επανάστασης”. Το tie dye pattern το βρίσκουμε ανανεωμένο κάθε δεκαετία ενώ το 2024 βρίσκουμε αρκετά twists.

Οι tie dye τεχνικές στα fashion items προσφέρουν ένα fun και δημιουργικό αποτέλεσμα στο look μας ενώ το ότι περιέχει αρκετά χρώματα μας προσφέρει ποικιλία επιλογών έτσι ώστε να βρούμε το pattern και τις αποχρώσεις που μας ταιριάζουν περισσότερο. Λευκό, μαύρο και γκρι, pastel αποχρώσεις ή έντονα χρώματα, το κάθε κομμάτι είναι ξεχωριστό και αυτή είναι η ομορφιά του tie dye.

Οι Ελληνίδες celebrities φαίνεται πως έχουν ήδη προτιμήσει τα tie dye φορέματα σε βραδινές αλλά και επίσημες εμφανίσεις τους. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Κατερίνα Παπουτσάκη και η Ελένη Βουλγαράκη επέλεξαν φορέματα τα οποία είναι εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους όμως είναι εμφανής η tie dye technique.

Οι celebrities που έχουν επιλέξει tie dye pattern

Ηλιάνα Παπαγεωργίου


Κατερίνα Παπουτσάκη


Ελένη Βουλγαράκη

Το pattern που επιλέγουν οι Ελληνίδες celebrities στα φορέματα τους αυτή τη σεζόν

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ