Follow us

Τα 3 flat παπούτσια που μπορείς να φορέσεις σε ένα βραδινό ραντεβού

Τα παπούτσια που μπορούν να αντικαταστήσουν τα ψηλοτάκουνα σου σε ένα ραντεβού

street style Splash News / Ideal Image

Πέρα από τα σύνολα που πρόκειται να επιλέξουμε στις βραδινές εξόδους μας, μεγάλης σημασίας είναι και τα παπούτσια τα οποία θα φορέσουμε για την περίσταση. Μπορεί τα αγαπημένα και κομψά ψηλοτάκουνα να μπορούν να μας χαρίσουν ένα θηλυκό, formal αλλά και glam look, πολλές είναι οι φορές όμως που είτε λόγω περίστασης ή dress code, είτε λόγω διάθεσης, βάζουμε ως προτεραιότητα το ζευγάρι παπούτσια που θα φορέσουμε στη night out έξοδο μας ή στο ραντεβού μας, να μας παρέχει πρώτα άνεση και ύστερα στιλ. Αυτή τη σεζόν μπορούμε να βρούμε μία μεγάλη γκάμα επιλογών σε άνετα, formal και stylish παπούτσια τα οποία μπορούμε με μεγάλη άνεση να φορέσουμε σε ένα ραντεβού ή σε μία βραδινή έξοδο.

Οι μπαλαρίνες είναι μία από τις πιο stylish και κομψές επιλογές που μπορούμε να διαλέξουμε σε ένα ραντεβού καθώς μπορούμε να το συνδυάσουμε με φούστες, φορέματα αλλά και παντελόνες.


Τα θηλυκά και elegant mules είναι μία ακόμη επιλογή που μπορούμε να προτιμήσουμε ως εναλλακτική στα ψηλοτάκουνα παπούτσια μας ενώ πρόκειται να μας χαρίσουν περισσότερους στιλιστικούς πόντους.


Τα flat μποτάκια είναι επίσης μία πολύ καλή επιλογή για εσένα που θέλεις να είσαι άνετη στο ραντεβού σου ενώ πρόκειται να κολακεύσουν τη σιλούετα σου και να δώσουν μία casual chic νότα στο σύνολο σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ