Follow us

UA Infinite Elite | Μόλις δοκιμάσαμε το νέο δρομικό παπούτσι της Under Armour

Η αρχισυντάκτρια του shape.gr Φίλια Μητρομάρα δοκίμασε το νέο δρομικό παπούτσι Under Armour Infinite Elite και ιδού τα σχόλιά της.

MissBloom TEAM
UA Infinite Elite

Αξεπέραστο σε εμφάνιση, ασυναγώνιστο σε χαρακτηριστικά, ακαταμάχητο σε επιδόσεις. Το UA Infinite Elite είναι το δρομικό παπούτσι που απευθύνεται σε σένα που διανύεις με προσήλωση το διάστημα που απαιτείται μέχρι να φτάσεις τις επιδόσεις που ζητάς. Είναι το δρομικό παπούτσι αποστάσεων που αγνοεί την πεπατημένη, ανοίγοντας νέους δρόμους στην άσκηση.

Πλούσια αντικραδασμική προστασία
Το UA Infinite Elite είναι πολλά περισσότερα από ένα δρομικό παπούτσι. Ακόμη και πριν τα φορέσεις, είναι ξεκάθαρο από το μέγεθος της ενδιάμεσης σόλας ότι αυτό το παπούτσι προσφέρει πλούσια αντικραδασμική προστασία.

Στην ενδιάμεση σόλα έχει ενσωματωθεί η νέα τεχνολογία UA HOVR™+, η οποία σύμφωνα με την Under Armour προσφέρει επιστροφή ενέργειας, άνεση και άμεση ανταπόκριση στην κάθε σου κίνηση, χάρη στον επανασχεδιασμό της διάταξης του αφρού και την εφαρμογή του στην ενδιάμεση σόλα σ’ όλο το μήκος του παπουτσιού. Έτσι, η εμπειρία κάθε χιλιομέτρου γίνεται πιο ανάλαφρη, πιο εύκολη, πιο αποτελεσματική.

Διάβασε τη συνέχεια στο shape.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ