Follow us

5 ανοιξιάτικα outfits που αποδεικνύουν πως η κομψότητα δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο

Στιλιστικές συμβουλές για να δημιουργήσεις τα πιο κομψά ανοιξιάτικα outfits.

fashion style Splash News / Ideal Image

Διανύουμε την εποχή του χρόνου που είναι συνώνυμο της αναγέννησης της φύσης, δηλαδή την άνοιξη και σε συνδυασμό με την άνοδο της θερμοκρασίας, ανυπομονούμε να φορέσουμε όλα τα ανοιξιάτικα κομμάτια που έχουμε ήδη προσθέσει στη γκαρνταρόμπα μας. Ωστόσο, εκτός από τις τάσεις της μόδας, που μας βοηθούν να πετύχουμε την πολυπόθητη ανανέωση, υπάρχουν και κάποιες στιλιστικές συμβουλές που είναι πολύτιμες. Δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα κάποιο πολύ εξεζητημένο styling tip, αλλά απλές κινήσεις που μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε κάθε outfit.

Διαβάστε Επίσης

Παραδείγματος χάρη, για να πετύχεις ένα προσεγμένο και καλά ενημερωμένο στιλ θα πρέπει να ξεκινήσεις από τη δημιουργία μίας capsule γκαρνταρόμπας. Αυτή αποτελείται από ρούχα σε διαχρονικές αποχρώσεις και γραμμές όπως το μαύρο και το λευκό φόρεμα, το τζιν παντελόνι και το σατινέ πουκάμισο, το κοστούμι και οι ψηλόμεσες παντελόνες, τα λευκά sneakers και οι flat μπαλαρίνες. Έχοντας αυτά τα κομμάτια ως καμβά, μπορείς να πειραματιστείς περισσότερο, προσθέτοντας statement κοσμήματα ή κομμάτια ώστε να κάνεις το ντύσιμό σου ακόμα πιο ιδιαίτερο.

Διαβάστε Επίσης

Στη συνέχεια, αξίζει να σκεφτείς έξυπνα, προσθέτοντας στη συλλογή σου πιο ιδιαίτερα αλλά πρακτικά κομμάτια. Ένα λινό κοστούμι είναι ιδανική επιλογή, ενώ ένα λευκό παντελόνι σε συνδυασμό με τοπ ή πουκάμισα σε pastel τόνους πρόκειται να δημιουργήσουν ένα ακόμα πιο κομψό και φρέσκο αποτέλεσμα. Τα σακάκια επίσης σε ιδιαίτερους τόνους, αλλά και οι ψάθινες τσάντες είναι κάποιες πινελιές που θα κάνουν όντως τη διαφορά. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου πως το στιλ δεν χρειάζεται υπερπροσπάθεια, αλλά να κάνεις έξυπνες κινήσεις που ταιριάζουν στη δική σου αισθητική.

Τα looks που θα σε εμπνεύσουν

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ