Follow us

Γιατί χρειάζεται να προσθέσεις τα polo shirts στη φετινή ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου

Τα polo shirts από τη συλλογή της Tommy Hilfiger με τα οποία θα δημιουργήσεις κομψά looks.

MissBloom TEAM
Tommy Hilfiger Instagram@tommyhillfiger

Μπορεί όταν επιλέγουμε να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας με τα "απαραίτητα” κομμάτια της εποχής να επικεντρωνόμαστε σε εκείνα τα οποία διαμορφώνουν αλλά και μεταμορφώνουν το look μας, όπως πανωφόρια, φορέματα αλλά και bottoms, η αλήθεια όμως είναι πως τα tops της συλλογής μας παίζουν σπουδαίο ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα ενώ είναι απόλυτα ικανά να κάνουν set the tone στο στιλ που θέλουμε να υιοθετήσουμε. Για τη φετινή άνοιξη του 2024, οι τάσεις της μόδας φέρνουν στο προσκήνιο τα διαχρονικά κομψά polo shirts σε κάθε χρώμα αλλά και pattern.

Μονόχρωμα ή με ρίγες, συνήθως από βαμβακερό πικέ, τα polo shirts είναι συνώνυμα του elevated preppy στιλ χαρίζοντας μία casual chic πινελιά στο look μας με ευκολία και στιλιστική ασφάλεια. Τα polo shirts μπορούν να συνδυαστούν με τα περισσότερα κομμάτια της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας, βοηθώντας μας να δημιουργήσουμε ένα εντελώς διαφορετικό outfit από αυτό που θα δημιουργούσαμε με ένα απλό top. Ο κλασικός polo γιακάς είναι ένα σήμα κατατεθέν του all time classic ντυσίματος όπως και της sporty πολυτέλειας καθώς είναι το top που προτιμάται σε αθλήματα όπως το τέννις και το γκολφ χαρίζοντας μία stylish πινελιά την ώρα που αθλούμαστε.

Η Tommy Hilfiger εδώ και χρόνια έχει καταφέρει να είναι ταυτισμένη με το polo shirt ως ένα essential για ένα classic American cool outfit. Είναι εύκολο κανείς να αντιληφθεί, μέσω των κλασικών αλλά και μοντέρνων εκδοχών του polo shirt που βλέπουμε στις collections της Tommy Hilfiger, πως το brand αναγνωρίζει ότι το cool and elegant top μπορεί να φορεθεί στο γραφείο, στο σπίτι αλλά και στις εξόδους μας, χαρίζοντας μας με ευκολία το casual chic και ταυτόχρονα cool στιλ που πρεσβεύει η Tommy Hilfiger. Τα χρώματα σήμα κατατεθέν της Tommy Hilfiger, τα οποία ξεχωρίζουν και στα polo shirts της, είναι το μπλε, το κόκκινο και το λευκό, χρώματα που μπορούμε να φορέσουμε κάθε ώρα της ημέρας σε κάθε περίσταση αλλά και με ευελιξία στο styling τους.

Για την Άνοιξη 2024, που τα polo shirts κάνουν ένα δυναμικό comeback στις τάσεις της μόδας, είναι φυσικό να στραφούμε στην Tommy Hilfiger για κλασικές γραμμές και χρώματα έτσι ώστε να δημιουργήσουμε all time classic preppy looks τα οποία μπορούμε να φοράμε από τις πρωινές έως τις βραδινές ώρες.

Τα looks με polo shirts που διαλέξαμε από την Tommy Hilfiger

Το πρώτο look που σου προτείνουμε με ένα polo shirt είναι ένας συνδυασμός, ο οποίος εγγυάται διαχρονική κομψότητα και minimal στιλ. Το κλασικό polo shirt της Tommy Hilfiger σε navy blue απόχρωση ταιριάζει τέλεια με τo elevated λευκό παντελόνι, επίσης από τη νέα συλλογή της Tommy Hilfiger, για να δημιουργήσεις έναν timeless συνδυασμό για πολλές περιστάσεις. Ιδανικό τόσο για την άνοιξη όσο και για το καλοκαίρι, το navy blue σε συνδυασμό με το λευκό χρώμα μπορεί να σε εξυπηρετήσει από το πρωί στο γραφείο, το απόγευμα στα χαλαρά cocktails σου ή σε ένα event, υιοθετώντας ένα quiet luxury minimal styling.

Γιατί χρειάζεται να προσθέσεις τα polo shirts στη φετινή ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου

Slim polo μπλούζα, Tommy Hilfiger

Elevated άνετο παντελόνι, Tommy Hilfiger

Elevated άνετο παντελόνι, Tommy Hilfiger

Είναι δύσκολο να μην δημιουργήσεις ένα quiet luxury στιλ όταν συνδυάζεις ένα polo shirt σε κλασικά χρώματα με staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας που είναι κι εκείνα σε διαχρονικές αποχρώσεις. Για ένα φρέσκο και δροσερό ανοιξιάτικο look σου προτείνουμε το λευκό polo shirt της Tommy Hilfiger σε συνδυασμό με την midi πλισέ φούστα σε μπεζ τόνους. Το αέρινο αυτό outfit σίγουρα θα ανεβάσει την ανοιξιάτικη διάθεση σου, ενώ είναι ιδανικό για το Πάσχα αλλά και για όλες τις ανοιξιάτικες εξορμήσεις σου, στην πόλη αλλά και στην εξοχή. Ταιριάζει ιδανικά με flat παπούτσια όπως μπαλαρίνες, sneakers ή loafers καθώς και με ψηλοτάκουνα όπως εσπαντρίγιες ή πλατφόρμες.

Slim polo μπλούζα, Tommy Hilfiger

Slim polo μπλούζα, Tommy Hilfiger

Midi φούστα πλισέ, Tommy Hilfiger

Midi φούστα πλισέ, Tommy Hilfiger

Ένα casual chic outfit που μπορείς πάντα να διαλέγεις είναι ένα μαύρο polo shirt σε συνδυασμό με ένα denim παντελόνι σε μπλε απόχρωση, και τα δυο από τη νέα συλλογή της Tommy Hilfiger. Εκτός από το blue jeans - white shirt, το look με ένα μαύρο polo shirt και ένα denim blue παντελόνι είναι εκείνο που όσες σεζόν κι αν περάσουν θα μπορείς να στηρίζεσαι πάνω του για ένα κομψό σύνολο.

Polo μπλούζα σε κανονική γραμμή με ανοιχτή λαιμόκοψη, Tommy Hilfiger

Polo μπλούζα σε κανονική γραμμή με ανοιχτή λαιμόκοψη, Tommy Hilfiger

Izzie ψηλόμεσο slim τζιν, Tommy Hilfiger

Izzie ψηλόμεσο slim τζιν, Tommy Hilfiger

Το κόκκινο χρώμα πρωταγωνίστησε σε κάθε είδους item τη φετινή σεζόν Φθινόπωρο - Χειμώνας 2023-2024 και όπως όλα δείχνουν έχει έρθει για να μείνει. Μια κλασική ανοιξιάτικη απόχρωση που φέτος την άνοιξη έχει ακόμη έναν λόγο για να προτιμηθεί, το polo της Tommy Hilfiger σε έντονη κόκκινη απόχρωση μπορεί να συνδυαστεί με μεγάλη στιλιστική επιτυχία με denim κομμάτια και μια midi denim φούστα είναι μια από τις πιο ανοιξιάτικες επιλογές που μπορείς να διαλέξεις.

1985 collection πικέ p;olo μπλούζα, Tommy Hilfiger

1985 collection πικέ polo μπλούζα, Tommy Hilfiger

Ψηλόμεση midi denim φούστα, Tommy Hilfiger

Ψηλόμεση midi denim φούστα, Tommy Hilfiger

*Η συλλογή Tommy Hilfiger Άνοιξη - Καλοκαίρι 2024 είναι διαθέσιμη στο tommy.com, στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr