Follow us

Πέντε ανοιξιάτικα outfits με τα οποία θα δείχνεις διαρκώς stylish

Τα κομμάτια από τη συλλογή Pepe Jeans με τα οποία θα κάνεις τις πιο cool και stylish εμφανίσεις της άνοιξης.

MissBloom TEAM
Πέντε ανοιξιάτικα outfits με τα οποία θα δείχνεις διαρκώς stylish Courtesy of Pepe Jeans

Όλες μας αναζητάμε διαρκώς τρόπους για να είμαστε κομψές. Όμως, ξέρουμε καλά ότι τα πιο stylish looks μπορούμε να τα δημιουργήσουμε με τα κομμάτια που μας κάνουν να νιώθουμε ο εαυτός μας. Τα denim, για παράδειγμα, αποτελούν κομμάτια που λατρεύουν οι γυναίκες (και οι άντρες) σε κάθε γωνιά του πλανήτη, και δεν απουσιάζουν ποτέ από τη γκαρνταρόμπας μας. Τα πουκάμισα και τα φορέματα είναι επίσης κομμάτια τα οποία εμπιστευόμαστε για το στιλ μας. Με απλά λόγια, λοιπόν, τα κομψά outfits για την άνοιξη θα τα δημιουργήσεις ανανεώνοντας τη συλλογή σου από timeless pieces και η Pepe Jeans London είναι εδώ για σου προσφέρει για μία ακόμα σεζόν όλα όσα χρειάζεσαι.

Η συλλογή της Pepe Jeans London για την Άνοιξη - Καλοκαίρι 2024 σχεδιάστηκε για να συνεπάρει τους λάτρεις του denim lifestyle και φέρνει στο προσκήνιο το διαχρονικό στιλ, την ποιότητα και την καινοτομία που εκπροσωπεί το βρετανικό brand. Φορέματα και τοπ με γεωμετρικά μοτίβα, άνετα παντελόνια με φλοράλ prints, t-shirts σε όλες τις αποχρώσεις, βερμούδες και σορτς σε υπέροχα καλοκαιρινά χρώματα όπως το λευκό και το τιρκούαζ, denim βερμούδες που φοριούνται με tank tops και φυσικά relaxed πουκάμισα που συνδυάζονται με τζιν, είναι μερικές από τις επιλογές που περιλαμβάνει η συλλογή Pepe Jeans. Η συλλογή αυτής της σεζόν προσφέρει μια αίσθηση ανανέωσης και αισιοδοξίας, με μεγάλη ποικιλία κομματιών που συνδυάζονται ποικιλοτρόπως, δημιουργώντας ένα πραγματικά μοναδικό και εκλεπτυσμένο στιλ.

Αναζητώντας, λοιπόν, εκείνα τα κομμάτια που θα αποτυπώσουν το εκλεκτό στιλ και την τολμηρή σου διάθεση, ξεχωρίσαμε και σου προτείνουμε looks με τα οποία θα δείχνεις διαρκώς κομψή.

1#Το ριγέ πουκάμισο

Οι ρίγες είναι ένα διαχρονικό μοτίβο που φέτος η μόδα το επαναφέρει στις τάσεις. Συνδύασε ένα relaxed fit ριγέ πουκάμισο από βαμβάκι και λινό με τα τζιν παντελόνια και τα sneakers σου για άνεση και στιλ κάθε στιγμή της ημέρας.

Πέντε ανοιξιάτικα outfits με τα οποία θα δείχνεις διαρκώς stylish

Key-piece

Ριγέ πουκάμισο, Pepe Jeans
Ριγέ πουκάμισο, Pepe Jeans.

2# Η denim βερμούδα

To denim trend είναι ισχυρό στη μόδα της φετινής άνοιξης και δεν περιορίζεται μόνο στα κλασικά τζιν παντελόνια. Εναλλακτικά, μπορείς να φορέσεις μια relaxed fit denim βερμούδα με πολύ θηλυκή σιλουέτα, την οποία θα συνδυάσεις με τα tank tops σου και τα σανδάλια σου.

Pepe Jeans London

Key-piece

Denim βερμούδα, Pepe Jeans.
Denim βερμούδα, Pepe Jeans.

3# Το εμπριμέ παντελόνι

Τα άνετα παντελόνια είναι μία επιλογή που μας κερδίζει για την ευελιξία που προσφέρει. Ειδικά για φέτος, ένα palazzo pants με φλοράλ μοτίβο δεν θα σου εξασφαλίσει απλά άνεση, αλλά και μία επίκαιρη πινελιά αφού τα φλοράλ αποτελούν trend. Φόρεσε το παντελόνι σου μ' ένα denim τζάκετ και σανδάλια.

Pepe Jeans London

Key-piece

Palazzo trousers, Pepe Jeans.
Palazzo trousers, Pepe Jeans.

4# Το shirtdress

Τα casual φορέματα είναι η go-to επιλογή για τα καθημερινά μας looks και η πιο κλασική επιλογή για relaxed κομψότητα είναι ένα shirt dress. Ανανεωμένο μέσα από δροσερά και ζωντανά μοτίβα, όπως τα γεωμετρικά, ένα βαμβακερό shirt dress με ντελικάτες λεπτομέρειες όπως τα tassels, θα γίνει το κομμάτι-κλειδί των ανοιξιάτικων outfits σου.

Pepe Jeans London

Key - piece

Shirt dress με γεωμετρικά μοτίβα, Pepe Jeans.
Shirt dress με γεωμετρικά μοτίβα, Pepe Jeans.

5# To λευκό t-shirt

Στην ερώτηση "πες μου ένα διαχρονικό κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας", η πρώτη σκέψη πάει στο κλασικό λευκό t-shirt. Τα t-shirts έχουν πάντα μία θέση στη ντουλάπα μας και προσφέρουν την πιο εύκολη λύση για άνετα και κομψά looks. Ένα λευκό t-shirt μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους, αλλά το πιο διαχρονικό combo είναι αναμφίβολα αυτό μ' ένα τζιν παντελόνι και sneakers.

Pepe Jeans London

Key - piece

T-shirt, Pepe Jeans.
T-shirt, Pepe Jeans.

Θα βρεις τις συλλογές Pepe Jeans London σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και στο Bloobox.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ