Follow us

Η Κατερίνα Καινούργιου με το κομψό total white σύνολο από την Pink Woman που θα φορέσεις το Πάσχα αλλά και το καλοκαίρι

Το κομψό look της Κατερίνας Καινούργιου από την Pink Woman

Κατερίνα Καινούργιου | Ο κομψός τρόπος που επέλεξε να φορέσει μία απόλυτα ανοιξιάτικη φούστα Instagram

Τα διαχρονικά και κλασικά χρώματα που επιλέγουμε για τις εμφανίσεις μας είναι εκείνα τα οποία κινούνται σε γήινους ή ουδέτερους τόνους. Τα συγκεκριμένα χρώματα ή αποχρώσεις μπορούμε να τα προτιμήσουμε κάθε εποχή, με εγγύηση ένα elegant και timeless look. Αναμφίβολα κάποιες από τις αποχρώσεις της χρωματικής παλέτας τις προτιμάμε συχνότερα κάποιους μήνες και εποχές της χρονιάς καθώς ταιριάζουν περισσότερο με την ατμόσφαιρα, τον καιρό αλλά και τη διάθεση μας. Τις ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις συνηθίζουμε να τις εντάσσουμε στις εμφανίσεις μας κυρίως κατά τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες ενώ οι σκουρόχρωμες είναι εκείνες που αντιπροσωπεύουν το φθινόπωρο και τον χειμώνα.

Το λευκό χρώμα, όπως και το μαύρο, υπάρχουν κάθε εποχή σε οποιαδήποτε γυναικεία γκαρνταρόμπα, κάθε φορά σε διαφορετικά fashion items τα οποία συνδυάζουμε ανάλογα με το προσωπικό μας στιλ. Το καλοκαίρι μπορεί να προτιμάμε συχνότερα το λευκό χρώμα όπως και τα total white looks συγκριτικά με τις σκουρόχρωμες αποχρώσεις όμως και την άνοιξη μπορούμε να προτιμήσουμε ένα μονοχρωματικό σύνολο σε λευκό χρώμα με την ίδια στιλιστική επιτυχία. Παρόλο που τα έντονα χρώματα όπως και οι παστέλ αποχρώσεις είναι αυτές που χαρακτηρίζουν την εποχή της άνοιξης, το λευκό χρώμα μπορεί να "σταθεί” επάξια σε κάθε look που εμείς θα το επιλέξουμε, ειδικότερα και εάν το δημιουργήσουμε με ένα προσεγμένο styling.

Σε πρόσφατη εμφάνιση της, η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε το ιδανικό two piece για αυτή την εποχή το οποίο μπορεί να μας προσφέρει στιλιστικούς πόντους τόσο τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα όσο και την καλοκαιρινή περίοδο. Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε να φορέσει ένα strapless μπούστο με εφέ τσέπης σε λευκό χρώμα το οποίο συνδύασε με την ασορτί του flared παντελόνα με λάστιχο από τη νέα συλλογή της Pink Woman. Το look της ολοκλήρωσε με ψηλοτάκουνα πέδιλα σε λευκό χρώμα και διακριτικό χρυσό κολιέ.

Δες την εμφάνισή της


Get the look

Η Κατερίνα Καινούργιου με το κομψό total white σύνολο από την Pink Woman που θα φορέσεις το Πάσχα αλλά και το καλοκαίρι
Strapless μπούστο με εφέ τσέπης, Pink Woman

Flared παντελόνα με λάστιχο, Pink Woman
Flared παντελόνα με λάστιχο, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ