Follow us

5 midi φορέματα από τη Marks & Spencer για αέρινες καλοκαιρινές εμφανίσεις

Τα φορέματα που θα φοράς ξανά και ξανά

5 midi φορέματα από τη Marks & Spencer για αέρινες καλοκαιρινές εμφανίσεις Splash News / Ideal Images

Είναι κάποια κομμάτια στην γκαρνταρόμπα μας που γνωρίζουμε πως δεν πρόκειται να μας απογοητεύσουν σε καμία εμφάνιση μας αλλά και το ότι έχουν τη δυνατότητα να μας εξυπηρετούν σε πολλές και διάφορες περιστάσεις όποιο κι αν είναι το στιλ μας. Αυτά τα staple items είναι πολύ σημαντικά για την γκαρνταρόμπα μας, όχι μόνο για τις ημέρες που δεν έχουμε ιδιαίτερη έμπνευση αλλά και για εκείνες που επιθυμούμε να δημιουργήσουμε ένα αέρινο look για κάθε περίσταση. Τα αδιαμφισβήτητα πασπαρτού fashion items της γυναικείας γκαρνταρόμπας, είναι τα φορέματα.

Ένα φόρεμα είναι τόσο απαραίτητο σε κάθε γυναικεία συλλογή όσο είναι ένα τζιν παντελόνι ή ένα λευκό πουκάμισο, μπορεί και παραπάνω. Σε επίσημες περιστάσεις αλλά και σε εκείνες που το dress code μας επιτρέπει ένα casual chic look, ένα φόρεμα είναι η ασφαλής αλλά και η πιο elegant επιλογή μας. Τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά κομμάτια, μας προσφέρουν ποικιλία επιλογών για να δημιουργήσουμε girly και αέρινα σύνολα. Φούστες και φορέματα είναι από τις πρώτες μας επιλογές ενώ τα έντονα χρώματα και οι αποχρώσεις - τάσεις μας χαρίζουν ακόμη μεγαλύτερη γκάμα στις επιλογές μας για ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά looks γεμάτα θηλυκότητα.

Στη συλλογή παρακάτω ξεχωρίσαμε πέντε φορέματα από τη νέα συλλογή της Marks & Spencer για να ανανεώσεις την ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή wardrobe σου. Τα φορέματα που διαλέξαμε μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ προσθέτοντας εύκολα στιλιστικούς πόντους στην εμφάνιση σου.

Μίντι φόρεμα με σούρες και με τετράγωνη λαιμόκοψη, Marks & Spencer

Μίντι φόρεμα-πουκάμισο με κέντημα από 100% βαμβάκι, Marks & Spencer

Εμπριμέ μίντι φόρεμα με σούρες, Marks & Spencer

Μίντι-μάξι φόρεμα με στρώσεις, Marks & Spencer

Cotton Printed φόρεμα, Marks & Spencer

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ