Follow us

Θυμάσαι το iconic κίτρινο φόρεμα από την ταινία "How to Lose a Guy in 10 Days"; | Μπορείς να το βρεις στη Zara

Έχουν περάσει περισσότερα από 20 χρόνια και το φόρεμα της ηρωίδας Andie Anderson από την ταινία "How to Lose a Guy in 10 Days" θεωρείται ακόμα iconic.

How to Lose a Guy in 10 Days Wikipedia

Με κάποιον πολύ ξεχωριστό και σπουδαίο τρόπο, ο κόσμος της μόδας καταφέρνει να συνδυάζεται άψογα με ποικίλες μορφές τέχνης. Ένα combo που έχει αφήσει εποχή είναι σίγουρα με την έβδομη τέχνη, δηλαδή εκείνη του κινηματογράφου. Το μαύρο φόρεμα διά χειρός Hubert de Givenchy που φόρεσε η Audrey Hepburn στην ταινία "Breakfast at Tiffany's", η τούλινη φούστα της Carrie Bradshaw από του τίτλους αρχής της σειράς "Sex and the City", το καρό κίτρινο ταγιέρ με τη mini φούστα, αλλά και το Calvin Klein φόρεμα της Cher στην ταινία "Clueless" είναι μόλις μερικές δημιουργίες που μας έρχονται αυτομάτως στο μυαλό. Μέχρι που είδαμε ένα βίντεο στο TikTok και μας επανέφερε στη μνήμη μία άλλη iconin στιγμή μόδας στον κινηματογράφο. Ο λόγος για την ταινία "How to Lose a Guy in 10 Days".

Παρόλο που υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες να μην έχεις δει τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σου την εν λόγω ταινία, θα κάνουμε ένα μικρό catch up της πλοκής. Ο Ben, διαφημιστής και γυναικοκατακτητής, βάζει στοίχημα ότι θα τον ερωτευτεί μια γυναίκα μέσα σε 10 μέρες. Για κακή του τύχη επιλέγει την Andie Anderson, δημοσιογράφο σε γυναικείο περιοδικό, αγνοώντας ότι για τις ανάγκες ενός άρθρου πρέπει να κάνει έναν άνδρα να την ερωτευτεί και στη συνέχεια να τη χωρίσει επίσης μέσα σε 10 μέρες. Από όλη την ταινία ωστόσο αξίζει περισσότερο εκείνη η στιγμή που η Andie εμφανίζεται μπροστά στον Ben με ένα κατακίτρινο σατινέ φόρεμα με ανοιχτή πλάτη, προκαλώντας τον ενθουσιασμό του.

Οι experts του TikTok λοιπόν κατάφεραν να εντοπίσουν ένα παρόμοιο φόρεμα με εκείνο της Andie στη νέα συλλογή της Zara, το οποίο μάλιστα έχει γίνει ήδη viral και είναι σχεδόν sold out. Εάν είσαι τυχερή ενδέχεται να το προλάβεις, εάν πάλι όχι, στο section με τα φορέματα πρόκειται να βρεις αρκετές εναλλακτικές επιλογές.

Δες εδώ το βίντεο

Get the Item

Μίντι φόρεμα σατινέ με λαιμόκοψη V Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ