Follow us

Φεστιβάλ Καννών | Η Old Hollywood εμφάνιση της Emma Stone στην πρεμιέρα της ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου

Η άκρως εντυπωσιακή δημιουργία που φόρεσε η Emma Stone.

MissBloom TEAM
Emma Stone Splash News / Ideal Image

Το ελληνικό στοιχείο συνεχίζει να είναι έντονο στο 77ο κινηματογραφικό φεστιβάλ Καννών που πραγματοποιείται αυτή την περίοδο στο γαλλικό προάστιο, αφού εκτός από τις εμφανίσεις της Βίκυς Καγιά, της Δούκισσας Νομικού και της Τόνιας Σωτηροπούλου, χθες το βράδυ (17/05) πραγματοποιήθηκε η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της νέας ταινίας που υπογράφει σκηνοθετικά ο Γιώργος Λάνθιμος.

Ο βραβευμένος Έλληνας σκηνοθέτης δίνει το παρών στο διεθνές κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών για τέταρτη φορά. Στην προκειμένη περίπτωση συμμετέχει στο διαγωνιστικό κομμάτι και διεκδικεί τον "Χρυσό Φοίνικα" με τη νέα του ταινία "Ιστορίες καλοσύνης" (Kinds of kindness). Πρωταγωνιστές της ταινίας είναι οι Emma Stone, Jesse Plemons, Willem Dafoe, Margaret Qualley, Hong Chau και Joe Alwyn.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι συντελεστές της ταινίας περπάτησαν μαζί στο κόκκινο χαλί με την Emma Stone ωστόσο να κλέβει για ακόμα μία φορά τις εντυπώσεις, κάνοντας τα φλας των φωτογράφων να αστράψουν. Η βραβευμένη δύο φορές με Oscar, Emma Stone επέλεξε να φορέσει μία custom made δημιουργία του οίκου Louis Vuitton, κεντημένη με μπορντό παγιέτες. Το φόρεμά της είχε ένα αρκετά χαμηλό V στη λαιμόκοψη και ουρά με μικρά βολάν. Η ηθοποιός επέλεξε να φορέσει επίσης High Jewelry κοσμήματα από τον οίκο Louis Vuitton και πιο συγκεκριμένα από τη συλλογή Deep Time.

Η εμφάνιση της Emma Stone

Φεστιβάλ Καννών | Η Old Hollywood εμφάνιση της Emma Stone στην πρεμιέρα της ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου
Emma Stone
Emma Stone
Emma Stone

Λίγα λόγια για την ταινία

Οι "Ιστορίες Καλοσύνης" είναι ένα τρίπτυχο παραμύθι, που ακολουθεί έναν άνδρα χωρίς επιλογές, φερέφωνο του αφεντικού του, ο οποίος προσπαθεί να ανακτήσει τον έλεγχο της ζωής του, έναν αστυνομικό που ανησυχεί επειδή η γυναίκα του, η οποία είχε εξαφανιστεί στη θάλασσα, επέστρεψε και του φαίνεται να είναι ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος και μια γυναίκα αποφασισμένη να βρει έναν συγκεκριμένο άνθρωπο με μια ιδιαίτερη ικανότητα, ο οποίος προορίζεται να γίνει πνευματικός ηγέτης. Τα θέματα της που διατρέχουν όλες τις ιστορίες, είναι κυρίως ζητήματα εξουσίας, ελέγχου, ελεύθερης βούλησης και της δυναμικής των ανθρώπινων σχέσεων.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ