Μόδα : DO IT YOURSELF13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 2014

DIY Tips: Μεταμόρφωσε μόνη σου τα δερμάτινα σανδάλια σου!

Η Maddie από το blog Wardrobe Recycle σου δείχνει τo πιο εύκολο DIY που θα μπορούσες να φανταστείς!

Είτε θέλεις να μετατρέψεις τα περσινά, δερμάτινα σανδάλια σου και να τα κάνεις να μοιάζουν καινουρια είτε θέλεις να έχεις ένα πραγματικά μοναδικό ζευγάρι flats, η Maddie από το πολύ αγαπημένο μας blog «Wardrobe Recycle» έχει τη λύση! Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις σε DIY mood και να διαβάσεις με προσοχή όλα όσα έχει να μας πει στο guest post που ακολουθεί:
Σχεδόν όλες μας έχουμε κάποια στιγμή αποκτήσει ένα ζευγάρι δερμάτινα σανδάλια από αυτά που αποκαλούμε “τουριστικά”. Είναι απολύτως καλοκαιρινά, άνετα και φοριούνται σχεδόν με τα πάντα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι αποκλείεται να έχουμε βαρεθεί το παλιό μας ζευγάρι ή να μην βρίσκουμε καινούρια που είναι αρκετά ξεχωριστά για εμάς. Σε αυτή λοιπόν την περίπτωση η λύση είναι απλή: τα ζωγραφίζουμε!
Το αρχικό σχέδιο δεν έχει σημασία αλλά σε γενικές γραμμές τα πιο ανοιχτόχρωμα και αυτά που έχουν μεγαλύτερες επιφάνειες είναι πιο εύκολο να ζωγραφιστούν. Όσον αφορά τώρα στις μπογιές, τα χρωματιστά μαρκαδοράκια (paint markers) είναι ό,τι πιο εύχρηστο για αυτή την δουλειά και είναι απολύτως αδιάβροχα. Θα τα βρείτε εύκολα σε όλα τα γνωστά μαγαζιά με ήδη χειροτεχνίας και κοστίζουν περίπου 1,50 ευρώ το ένα. 

Με τα μαρκαδοράκια μας λοιπόν μπορούμε χωρίς καμιά άλλη προετοιμασία να αρχίσουμε να ζωγραφίζουμε και να κάνουμε σχέδια στα παπούτσια μας. Καλό είναι να περάσουμε δύο χέρια μπογιάς δηλαδή να περιμένουμε να στεγνώσει το σχέδιο μας και μετά να το ξαναπεράσουμε από πάνω.

Η πολυπλοκότητα του σχεδίου είναι φυσικά δική σου επιλογή αλλά ακόμα και κάτι απλό σαν κι αυτό θα τους δώσει αμέσως νέα πνοή και χαρακτήρα!

Read Also

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ DO IT YOURSELF

Μάρτης
DO IT YOURSELF01 Μαρτίου 2018

Μάρτης | Ο πιο εύκολος τρόπος για να φτιάξεις το δικό σου DIY μαρτάκι!

Έλα πιο κοντά στο αγαπημένο έθιμο, φτιάχνοντας μόνη σου το δημοφιλές βραχιολάκι!

DO IT YOURSELF25 Οκτωβρίου 2017

Hack Your Clothes by MissBloom.gr | Μάθε να μεταμορφώνεις τα ρούχα σου μέσα σε 1 ώρα!

Μάθε τα πάντα για τα σεμινάρια Hack Your Clothes με τον Νικόλα Ζαβαλιάρη και το MissBloom.gr !

DO IT YOURSELF02 Αυγούστου 2016

Πώς να παρατείνεις τη διάρκεια ζωής των ρούχων σου

Φρόντιζε τα ρούχα σου ώστε να αντέχουν περισσότερο

DO IT YOURSELF24 Μαΐου 2016

DIY Style: 10 εύκολα tips για τα πιο cool σύνολα του καλοκαιριού!

Κι όμως, μπορείς να δημιουργήσεις με ο,τι έχεις τα πιο όμορφα looks!

Best of network