ΜΟΔΑ ΝΕΑ

A Legend of Beauty | Η νέα παράσταση Intimissimi On Ice είναι εμπνευσμένη από την ελληνική μυθολογία

Μάθε τα πάντα για τη νέα, πολυαναμενόμενη παράσταση – A Legend of Beauty – Intimissimi On Ice 2017!

Πρόκειται για μία ωδή στη θηλυκή ομορφιά και το πηγαίο ταλέντο. Η Intimissimi παρουσιάζει στις 6 & 7 Οκτωβρίου το Intimissimi On Ice 2017 με τίτλο «A Legend of Beauty»: Μία παράσταση που θα μεταμορφώσει τη Βερόνα σε ένα διεθνές στάδιο χάρη στους ολυμπιονίκες και πρωταθλητές skaters, διάσημους τραγουδιστές και μουσικούς και μία εκπληκτική δημιουργική ομάδα που θα φωτίσει τη θρυλική Arena.

Για πρώτη φορά στην ιστορία των παραστάσεων της Arena,όλοι οι βασικοί ηθοποιοί είναι ολυμπιονίκες που προέρχονται από κάθε άκρη της γης: η γιαπωνέζα πρωταθλήτρια Shizuka Arakawa, η πρώτη Ασιάτισσα που κέρδισε χρυσό μετάλλιο στο καλλιτεχνικό πατινάζ στους Ολυμπιακούς αλλά ο Ρώσος μύθος του καλλιτεχνικού πατινάζ Evgeni Plushenko θα γοητεύσει το κοινό με το μοναδικό ταλέντο του. Αυτή τη χρονιά η διεθνούς φήμης fashion blogger Chiara Ferragni υπογράφει τα σχέδια των κοστουμιών για το A Legend of Beauty! Τέλος, ο υπέροχος Andrea Bocelli θα συνοδεύσει τις παραστάσεις με την μαγευτική φωνή του.

Με έμπνευση τo μοναδικό show η Intimissimi σας προσφέρει μία συλλεκτική τσάντα που απεικονίζει τα κοστούμια που σχεδίασε η κορυφαία blogger Chiara Ferragni και που γίνεται δική σας με αγορές 60€ και άνω