Μόδα : Τάσεις14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 2017

Athleisure | Πώς θα φορέσεις και φέτος το κολάν, εκτός γυμναστηρίου!

Η αγαπημένη τάση επιστρέφει φέτος δριμύτερη! Αυτός είναι ο νέος τρόπος να φορέσεις τα αθλητικά σου ρούχα ΚΑΙ εκτός γυμναστηρίου!

Πριν λίγα χρόνια, τα αθλητικά ρούχα είχαν θέση μόνο στο γυμναστήριο. Μάλιστα τότε, δεν θα μπορούσαμε καν να φανταστούμε ότι θα ερχόταν η εποχή που θα τα φορούσαμε όλη μέρα. Και όμως! Η αρχή έγινε πριν από περίπου δύο χρόνια στην Αμερική και γρήγορα εξαπλώθηκε σε όλο τον πλανήτη, κατακτώντας τις γυναίκες του σήμερα που λατρεύουν την άνεση αλλά και τη φιγούρα τους. Αυτό είναι το athleisure!

Συνδυασμός των λέξεων Athletic (αθλητικό) και Leisure (άνεση), το νέο trend ήρθε ως φυσικό επακόλουθο του σύγχρονου τρόπου ζωής. Οι σημερινές γυναίκες στρέφονται όλο και περισσότερο στην υγιεινή διατροφή και την άσκηση, και προσπαθούν μέσα στη μέρα τους να ανταπεξέλθουν στις επαγγελματικές και οικογενειακές ή κοινωνικές υποχρεώσεις τους, φροντίζοντας παράλληλα τον εαυτό τους. Και όλο αυτό χωρίς να χρειαστεί να αλλάζουν το look τους!

Τα αθλητικά κολάν και top, τα sport shoes και sneakers αλλάζουν τώρα μορφή, παίρνουν μια πιο glamorous λάμψη, συνδυάζονται με μεγάλη άνεση και φοριούνται παντού: στον καφέ, στο ποτό, στη βόλτα και φυσικά στο γυμναστήριο.

Μεγάλες εταιρείες αθλητικών ειδών αφουγκράστηκαν αυτή την ανάγκη και δημιούργησαν ρούχα και αξεσουάρ, όχι μόνο για training αλλά και για streetwear style. H sport chic εποχή, είναι εδώ. Τop celebrities υιοθέτησαν το νέο στυλ και το απογείωσαν με τις στυλιστικές τους προτάσεις!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η ιέρεια του sport lux style Kylie Jenner που, σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία αθλητικών ειδών PUMA, λάνσαρε την ‘’Velvet Rope’’ συλλογή, στα πλαίσια της σειράς PUMA “DoYou”, στέλνοντας στις σύγχρονες γυναίκες το μήνυμα: “Έχεις τη δυνατότητα να μείνεις απαθής. Η μπορεί να επιλέξεις να κάνεις την διαφορά, να ξεχωρίσεις και να κερδίσεις τις δικές σου στιγμές έχοντας έλεγχο και αυτοπεποίθηση”!

Να πόσο εύκολο είναι να υιοθετήσεις και εσύ το athleisure στυλ!

Read Also

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑΣΕΙΣ

Τασεις21 Μαρτίου 2018

Μάθαμε πού θα βρεις τα τέλεια παπούτσια που φορέθηκαν στην New Generations Fashion Lines!

Η MIGATO επίσημος χορηγός του 4ου New Generations Fashion Lines

μεγάλα κουμπιά
Τασεις21 Μαρτίου 2018

Πώς τα μεγάλα κουμπιά μπορούν να αλλάξουν τελείως το look σου

Κι όμως είναι γεγονός: τα μεγάλα κουμπιά και μάλιστα από ταρταρούγα, μπορούν να αλλάξουν αμέσως ένα outfit κάνοντάς το να δείχνει ακόμη και πολύ πιο ακριβό από όσο μπορεί να είναι!

Best of network