Τι Φοράνε οι Stars

Αυτό το φόρεμα της Alessandra Ambrosio είναι εμπνευσμένο από μία βότκα (!)

Η υπέροχη δημιουργία που φόρεσε στο show του Julien Macdonald

Μπορεί η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου να τελείωσε πριν μερικές ημέρες, όμως τα highlights της δεν τελειώνουν ποτέ. Ειδικά αν περιλαμβάνουν supermodels, όπως την Alessandra Ambrosio, η οποία κατάφερε να κλέψει για μία ακόμη φορά την παράσταση.

Μεταξύ πολλών άλλων shows λοιπόν, το μοντέλο περπάτησε και για τον Julien Macdonald – σε ένα από τα πιο συναρπαστικά και πολυαναμενόμενα show της LFW – και ξεχώρισε μέσα στο υπέροχο φόρεμα που φορούσε.

Αυτό που δε γνωρίζαμε όμως, είναι ότι η δημιουργία που φόρεσε η Alessandra Ambrosio είναι εμπνευσμένη από μία βότκα και μάλιστα από την premium vodka CÎROC!

Η Ambrosio ήταν η πιο λαμπερή έκπληξη της βραδιάς στο ήδη καταπληκτικό show της νέας συλλογής του σχεδιαστή για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’18, στην οποία κυριαρχούν οι έντονες αντιπαραθέσεις ανάμεσα στις αναγνωρίσιμες γραμμές του σχεδιαστή και σε ένα φουτουριστικό glam.

Μετά το τέλος του show, το διάσημο μοντέλο βρέθηκε στο catwalk με το μοναδικό ζαφειρένιο μπλε CÎROC utopia dress, εκπλήσσοντας τους καλεσμένους, τα media, τους επωνύμους, αλλά και τη βιομηχανία της μόδας!