Follow us

Αποτρίχωση στο σπίτι | Οι πιο εύκολοι και αποτελεσματικοί τρόποι να απαλλαγείς από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα

Ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σε πόδια, πρόσωπο, μασχάλες, μπικίνι και μασχάλες; Το' χουμε!

αποτρίχωση στο σπίτι Istock Photo

Λόγω της πανδημίας δεν αποκλείεται να αποφεύγεις τα κέντρα αισθητικής, καθώς δεν νιώθεις ακόμα απόλυτη ασφάλεια να τα επισκεφθείς. Δεν σε αδικούμε. Τι γίνεται όμως με την αποτρίχωση; Στην πραγματικότητα κανείς δεν σε υποχρεώνει να απομακρύνεις κάθε ίχνος τριχοφυΐας στο σώμα σου. Η επιλογή είναι καθαρά δική σου. Αυτό ακριβώς πρεσβεύει και η Veet, η οποία με τη νέα καμπάνια της γιορτάζει την επιλογή των γυναικών να φροντίσουν την τριχοφυΐα τους όσο εκείνες επιθυμούν.

Επειδή ωστόσο για πολλές γυναίκες η εποχή των short shorts και των mini skirts είναι συνώνυμη με τον "πονοκέφαλο" της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, αποφασίσαμε να σου αποκαλύψουμε πώς μπορείς να κάνεις αποτρίχωση στο σπίτι, σχεδόν ανώδυνα και με επαγγελματικού επιπέδου αποτελέσματα. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι τα κατάλληλα προϊόντα αποτρίχωσης, που εκτός από το ότι αφαιρούν τις τρίχες από τη ρίζα τους, χαρίζοντας αποτελέσματα που διαρκούν για εβδομάδες, σέβονται και περιποιούνται την επιδερμίδα σου.

Πώς να αποκτήσεις απαλά και λαμπερά πόδια που δεν θα χορταίνεις να αγγίζεις

Αποτρίχωση στο σπίτι: Οι πιο αποτελεσματικοί και ανώδυνοι τρόποι

Κεφάλαιο 1ο -και πιο σημαντικό-: Πόδια

Ποιος είπε ότι δεν μπορείς να κάνεις αποτρίχωση επαγγελματικού επιπέδου στο σπίτι; Το μόνο που χρειάζεσαι είναι τις ταινίες κεριού Easy-Gelwax της Veet, οι οποίες χαρίζουν αψεγάδιαστο αποτέλεσμα που διαρκεί μέχρι και 28 ημέρες (ό,τι πρέπει δηλαδή για πριν τις καλοκαιρινές διακοπές!). Σαν να μην έφτανε αυτό η σύνθεσή του από άρωμα βουτύρου, γνωστό για τις ενυδατικές του ιδιότητες και αρωματισμένο με μούρα Ακάι προσφέρει μοναδική περιποίηση της επιδερμίδας, ενώ το ευχάριστο άρωμά του θα σε κάνει να νιώθεις πως βρίσκεσαι στο γραφείο της πιο διάσημης celebrity αισθητικού.

Θα πρέπει επίσης να σου πούμε πως δεν έχεις κανένα λόγο να ανησυχείς αν είσαι πρωτάρα με την αποτρίχωση με κερί. Οι συγκεκριμένες ταινίες είναι εξαιρετικά εύκολες στη χρήση, και ήδη από την πρώτη εφαρμογή θα νιώσεις σιγουριά για τη διαδικασία. Αν πάλι ανησυχείς μήπως ερεθίσουν την ευαίσθητη επιδερμίδα σου, να σου πούμε πως οι ταινίες είναι διαθέσιμες σε ειδική σύνθεση με αμυγδαλέλαιο και βιταμίνη Ε, που φροντίζει και καταπραΰνει το δέρμα, ειδικά για εσένα.

Αποτρίχωση στο σπίτι | Οι πιο εύκολοι και αποτελεσματικοί τρόποι να απαλλαγείς από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα

Κεφάλαιο 2ο: Πρόσωπο

Για να απαλλαγείς από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στο άνω χείλος, τα μάγουλα και το πηγούνι, σου προτείνουμε να δοκιμάσεις τις ταινίες κεριού Easy-Gelwax για το πρόσωπο, οι οποίες χαρίζουν αποτελέσματα που διαρκούν και βαθιά ενυδάτωση ακριβώς όπως οι ταινίες για τα πόδια, με διαφορά ότι έχουν σχεδιαστεί για να επιτρέπουν την ακριβή εφαρμογή σε μικρές και ευαίσθητες περιοχές.

product

Κεφάλαιο 3ο: Μπικίνι/μασχάλες

Οι αγαπημένες ταινίες κεριού Easy-Gelwax κυκλοφορούν και σε ειδική εκδοχή για το μπικίνι και τις μασχάλες, φυσικά χαρίζοντας εξαιρετικά αποτελέσματα που διαρκούν για έως και 28 ημέρες, ενώ παράλληλα περιποιούνται την επιδερμίδα.

product

Bonus Tip για εσένα που προτιμάς τις υποαλλεργικές συνθέσεις

Η Veet έχει το κατάλληλο προϊόν και για εσένα! Σου προτείνουμε να χρησιμοποιήσεις τη νέα σειρά της Veet Minima Easy Gel για σώμα/πόδια, πρόσωπο και μασχάλες με 50% λιγότερα χημικά συστατικά και υποαλλεργική φόρμουλα. Χάρη στην τεχνολογία Easy Gel-Wax, οι ταινίες αγκαλιάζουν και αφαιρούν με ακρίβεια ακόμα και τις πιο κοντές τρίχες (1,5mm) από τη ρίζα, χαρίζοντας ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα που διαρκεί για έως και 28 μέρες.

product

Bonus Tip για εσένα που δεν αντέχεις ούτε ελάχιστο πόνο

Υπάρχουν οι γυναίκες που έχουν σαν μότο τους το "μπρος τα κάλλη, τι είναι ο πόνος" και υπάρχεις κι εσύ που μόνο στην ιδέα έστω και του ελάχιστου πόνου της αποτρίχωσης, είσαι διατεθειμένη να υιοθετήσεις το all natural look. Πριν χάσεις κάθε ελπίδα για λεία πόδια και χέρια, δοκίμασε τις αποτριχωτικές κρέμες για κανονική, αλλά και ευαίσθητη επιδερμίδα της Veet και πίστεψέ μας, στο τέλος θα λατρέψεις την αποτρίχωση!

Χάρη στην τεχνολογία Silky Fresh με νέα βελτιωμένη σύνθεση με 35% λιγότερα χημικά συστατικά και βελτιωμένο άρωμα, οι αποτριχωτικές κρέμες της Veet εγγυώνται όχι μόνο αποτέλεσμα μεγαλύτερης διάρκειας, αλλά και βαθιά ενυδάτωση που διαρκεί για έως και 24 ώρες, χαρίζοντάς σου πραγματικά λεία και μεταξένια επιδερμίδα.

product

Bonus Tip για εσένα που θέλεις να δοκιμάσεις κάτι νέο

Αν νίωθεις έμπειρη στον τομέα "αποτρίχωση στο σπίτι", τότε σου προτείνουμε να δοκιμάσεις το βαζάκι με αποτριχωτικό κερί Veet Wax, το οποίο αντλεί την έμπνευσή του από παλαιές συνταγές αποτρίχωσης από την Ανατολή και χρησιμοποιεί μια φόρμουλα με βάση τη ζάχαρη, ώστε να δώσει αποτελέσματα υψηλής ποιότητας σε πόδια, πρόσωπο και σώμα, που διαρκούν μέχρι 28 ημέρες.

product

Εξίσου επαγγελματικά αποτελέσματα χαρίζει και η ηλεκτρική συσκευή αποτρίχωσης roll-on, Veet® EasyWaxTM. Πρόκειται για ένα εύκολο στη χρήση θερμαινόμενο σύστημα αποτρίχωσης με κερί που αποτελείται από τα ίδια υλικά με τα αποτριχωτικά κεριά που χρησιμοποιούνται στα ινστιτούτα ομορφιάς και αφαιρεί τις κοντές τρίχες από τη ρίζα σε πόδια και χέρια, χαρίζοντάς μεταξένια απαλότητα για έως και 4 εβδομάδες.

product

Όσον αφορά στο πώς τελικά θα κάνεις αποτρίχωση στο σπίτι, αλλά και πόσο συχνά θα την κάνεις.... Η επιλογή είναι δική σου!

Μάθε περισσότερα για την αποτρίχωση στο σπίτι:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ