Follow us

Οι 6 eco-friendly δεσμεύσεις που μπορείς να ακολουθήσεις στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σου

Τηνr Hμέρα της Γης ας κάνουμε τις μικρές αυτές αλλαγές στη ρουτίνα μας που όμως θα έχουν μεγάλο θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον.

woman iStock

Εύχεσαι συχνά να υπήρχαν οικολογικά προϊόντα περιποίησης που να σέβονται τόσο τα μαλλιά και το δέρμα σου, όσο και το περιβάλλον; Η weDo/ Professional είναι σίγουρα ένα από αυτά.

Πρόκειται για ένα brand με οικολογική συνείδηση και θετική δράση που προσφέρει υψηλής απόδοσης φυσικά προϊόντα μαλλιών τα οποία βελτιώνουν την κατάσταση των μαλλιών, του σώματος, αλλά και του πλανήτη μας. Η φιλοδοξία τους είναι να προσκαλέσουν τους ανθρώπους να ΔΡΑΣΟΥΝ ΜΑΖΙ.

Οι 6 eco-friendly δεσμεύσεις που μπορείς να ακολουθήσεις στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σου

Έτσι, με αφορμή την Ημέρα της Γης, η ομάδα #wedo_act προτείνει 6 απλές, καθημερινές δεσμεύσεις που μπορούμε να πραγματοποιήσουμε ο καθένας ξεχωριστά αυτόν τον Απρίλιο, αφήνοντας το δικό μας αποτύπωμα :

- Να μειώσουμε την κατανάλωση πλαστικού

- Να προσέχουμε τη χρήση του νερού

- Να επαναχρησιμοποιούμε υλικά

- Να ανακυκλώνουμε

- Να προτιμάμε φυτικά γεύματα

- Να μειώσουμε το αποτύπωμα άνθρακά μας

Η συνεργασία weDo/ με τον βιώσιμο σύνδεσμο Klimawiese, έναν οργανισμό στη Γερμανία που σχεδιάζει εκ νέου περιοχές αγρανάπαυσης και τις μετατρέπει σε παραδοσιακούς οπωρώνες, και η δημιουργία Giphy του brand στο Instagram και TikTok που κυκλοφόρησαν ειδικά για να ενισχυθεί η ενημέρωση για την Ημέρα της Γης, είναι μερικές από τις ενέργειες που θα εφαρμοστούν κατά τους εορτασμούς στις 22 Απριλίου.

Αν θες να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και συμβουλές οικολογικής διαβίωσης έως και συμβουλές φυσικής περιποίησης για τα μαλλιά σου, μπες εδώ και στο επίσημο site weDo/.

Ακολούθησε το brand στο Instagram @wedo_act και στο hashtag #TogetherWeDo.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ