Follow us

Αθηνά Οικονομάκου | Πιο ξανθιά από ποτέ στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η ηθοποιός ποζάρει με το πιο φωτεινό hair look.

Αθηνά Οικονομάκου NDP

Ήταν αρχές Απριλίου όταν η Αθηνά Οικονομάκου επισκέφτηκε το κομμωτήριο για μια ανανεωτική αλλαγή στα μαλλιά της. Η εγκυμονούσα ηθοποιός, που έχει μπει ήδη στον όγδοο μήνα της και όπως αποκάλυψε περιμένει κορίτσι, εμπιστεύτηκε τον ταλαντούχο hair colourist, Νικόλα Βιλλιώτη, για να φρεσκάρει το χρώμα της.

7 χτενίσματα για να αντιγράψεις στις διακοπές του Πάσχα

"Κινηθήκαμε πολύ κοντά σε αυτό που κάνουμε τα τελευταία 8 χρόνια μαζί και το έχουμε καθιερώσει. Είναι φωτεινό, αρκετά φυσικό. Δεν πειράζω τη ρίζα μου, αν και έχει σκουρύνει πάρα πολύ τώρα με την εγκυμοσύνη και από το σίδηρο που παίρνω. Πιστεύω μόλις γεννήσω και οι ορμόνες θα έρθουν στα ίσια τους" είχε πει στους followers της.

Ακόμη, έδωσε "υπόσχεση" για μια πιο ριζική αλλαγή αφού γεννήσει: "Είμαι σίγουρη ότι θα κάνω μια μεγάλη αλλαγή, είτε στο χρώμα είτε στο μήκος".

Blonder and blonder

Επί του παρόντος πάντως φαίνεται να γίνεται όλο και πιο ξανθιά, με κάθε ανάρτησή της να αποδεικνύει ότι έχει αποφασίσει πως αυτό είναι το χρώμα που της ταιριάζει.

Στην τελευταία της δημοσίευση μάλιστα, όπου ποζάρει με outfit της συλλογής ProjectSoma και εμφανώς φουσκωμένη κοιλίτσα, τη βλέπουμε με την πιο ανοιχτή έως τώρα απόχρωση.

Loading...

Μερικές ακόμη πρόσφατες φωτογραφίες της

Loading...

Loading...

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ