Follow us

Valentine’s Day #hairgoals | Πώς θα αποκτήσεις τα πιο ωραία μαλλιά που είχες ποτέ

Θες μαλλιά κομμωτηρίου που όμως θα έχεις κάνει μόνη σου σπίτι σε χρόνο μηδέν; Τσεκ.

hair iStock

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει, και, έχοντας ήδη κανονίσει μια girls' night out με τις κολλητές μου, θέλω τα μαλλιά μου να είναι λαμπερά και όμορφα, χωρίς όμως να ξοδέψω ώρες στο styling (μόνη μου ή στο κομμωτήριο). Αν ταυτίζεσαι, συνέχισε να διαβάζεις.

Μπορώ με ευκολία να πω ότι ανήκω στις κοπέλες που χαζεύουν με τις ώρες hair tutorials σε Instagram και TikTok, αναζητώντας (και αποθηκεύοντας) ιδέες για χτενίσματα, ανεξαρτήτως περίστασης. Έτσι, όταν πλησιάζει κάποιο σημαντικό για εμένα γεγονός, είμαι προετοιμασμένη. Ο στόχος; Μαλλιά κομμωτηρίου χωρίς όμως να χρειαστεί να πάω στο κομμωτήριο. Θα μου πεις, πώς είναι δυνατόν αυτό; Κι όμως είναι, αν έχεις στο συρτάρι σου τα σωστά σύνεργα.

Όπου "σωστά σύνεργα" βάλε ένα νέο, άκρως καινοτόμο, εργαλείο χτενίσματος που είναι σίγουρο ότι θα ενθουσιάσει οποιαδήποτε hair addict. Όπως δηλαδή ενθουσίασε κι εμένα, που, παρ' όλο που δοκιμάζω συχνά πολλά hairstyling tools, αυτό με άφησε άφωνη. Και μπορώ να σου πω ότι έχω τον πιο "δυνατό" σύμμαχο για τέλεια μαλλιά όχι μόνο του Αγ. Βαλεντίνου, αλλά και οποιαδήποτε άλλη μέρα.

Ο λόγος για το Airwrap της Dyson. Αυτό το εντυπωσιακό multistyler σχεδιάστηκε ειδικά για να φορμάρεις τα μαλλιά σου όσο είναι ακόμα νωπά χωρίς να χρησιμοποιεί υπερβολική θερμότητα, και άρα να ταλαιπωρεί την τρίχα.

Valentine’s Day #hairgoals | Πώς θα αποκτήσεις τα πιο ωραία μαλλιά που είχες ποτέ

Γιατί το εμπιστεύτηκα πλήρως; Γιατί είναι εμπνευσμένο από επαγγελματίες κομμωτές, αξιοποιώντας το φαινόμενο Coanda για να φορμάρει τα μαλλιά. Πρόκειται για ένα αεροδυναμικό φαινόμενο που έλκει, κατευθύνει και τυλίγει τα μαλλιά γύρω από τον κύλινδρο χωρίς να απαιτούνται πιάστρες, γάντια ή άβολες κινήσεις τυλίγματος, χαρίζοντας έτσι μπούκλες με υπέροχο όγκο και κίνηση, που όμως φαίνονται φυσικές. Με λίγα λόγια, φαίνεται σαν να γεννήθηκες με αυτές.

dyson

Πώς γίνεται αυτό;

Το μικρό αλλά ισχυρό ψηφιακό μοτέρ V9 υψηλής απόδοσης της Dyson και ο ειδικός αισθητήρας ανιχνεύουν τη θερμοκρασία του αέρα 40 φορές/δευτερόλεπτο και προστατεύουν τα μαλλιά από τη θερμότητα ώστε να αποτρέπεται η φθορά της τρίχας.

Επιπλέον, το Airwrap συνοδεύεται από έξι εξαρτήματα, το κάθε ένα ειδικό για διαφορετικά στυλ: Κυλίνδρους Airwrap 30 mm & 40 mm για μπούκλες με όγκο και χαλαρούς κυματισμούς αντίστοιχα, σκληρή βούρτσα ισιώματος για λεία μαλλιά χωρίς να φριζάρουν, μαλακή βούρτσα ισιώματος για ένα πιο χαλαρό, ίσιο αποτέλεσμα, στρογγυλή βούρτσα που δίνει όγκο και σχήμα σε πιο αδύναμα μαλλιά καθώς κι έναν στεγνωτήρα προφορμαρίσματος, που φέρνει τα υγρά μαλλιά σε μια ημίστεγνη κατάσταση, την ιδανική για να φορμαριστούν σωστά.

dyson

Έτσι, με ένα εργαλείο έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ολόισια, σγουρά, κυματιστά μαλλιά, ακόμα κι εκείνο το blow-out που θαυμάζεις καιρό τώρα στο Instagram. Στα plus ότι δεν θα ταλαιπωρήσεις την τρίχα -πράγμα που όλες θέλουμε να αποφεύγουμε πάση θυσία.

dyson

Πάντως, οποιοδήποτε χτένισμα κι αν αποφασίσω να κάνω την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, δύο πράγματα είναι σίγουρα: Ότι θα το πετύχω σε χρόνο μηδέν και με μεγάλη ευκολία, αλλά και το ότι όλες οι φίλες μου θα με ρωτούν σε ποιο κομμωτήριο πήγα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ