Follow us

Afro hair is back | Oι αδελφές Hadid, πιο σέξι από ποτέ στην πασαρέλα, με το πιο hot χτένισμα για σγουρά μαλλιά

O Tom Ford επανέφερε στο προσκήνιο τα σγουρά μαλλιά, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης.

Bella Hadid Splash News / Ideal Image

Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης έριξε αυλαία χτες, με χιλιάδες εικόνες από εντυπωσιακές δημιουργίες και συγκλονιστικά beauty looks να κατακλύζουν τα social media και τις οθόνες μας. Αν πρέπει ωστόσο να ξεχωρίσουμε μόνο ένα beauty trend ανάμεσα σε όλα όσα παρουσιάστηκαν στην πασαρέλα, αυτό θα ήταν ξεκάθαρα το afro hair trend και τα σγουρά μαλλιά με άφθονα disco vibes, όπως προτάθηκε από τον Tom Ford.

Αυτά είναι τα πιο περιζήτητα χρώματα μαλλιών του φετινού φθινοπώρου

Πιο αναλυτικά, ο ταλαντούχος σχεδιαστής επανέφερε στο προσκήνιο το 80s look, απόλυτα επηρεασμένο από το θρυλικό Studio 54 και τα disco vibes της δεκαετίας αυτής. Afro, πολύ σγουρά μαλλιά με εξαιρετικό όγκο, λεπτά πλεξουδάκια συνδυασμένα με έντονα curly hair, υπερμεγέθη σκουλαρίκια με παγιέτες και στρας αλλά και έντονες σκιές στα μάτια και smokey eye looks, άριστα διανθισμένα με glitter και strass που "φώναζαν" disco από μακριά.

Afro hair is back | Oι αδελφές Hadid, πιο σέξι από ποτέ στην πασαρέλα, με το πιο hot χτένισμα για σγουρά μαλλιά
tom ford
tom ford
hair

Αν το εγκρίνουμε; Απόλυτα, μιας και το disco style θα είναι πάντα hot και επίκαιρο, ακόμα κι αν βρισκόμαστε εν έτει 2022. Στα συν ότι αναδεικνύει την πιο σέξι φύση της γυναίκας, ενώ τονίζει τα χαρακτηριστικά της και χαρίζει ένα ξεχωριστό στιλ. Αν μπορούμε να το εντάξουμε στην καθημερινότητά μας; Σίγουρα όχι, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το afro hair δεν μπορεί να γίνει το go-to χτένισμά σου στις βραδινές εξόδους σου τον ερχόμενο χειμώνα.

Hailey Bieber | Mόλις λάνσαρε το μανικιούρ που αναμένεται να αντικαταστήσει τα διάσημα glazed donut nails

Δες τις φωτογραφίες από το show αλλά και τις αδελφές Hadid να το υποστηρίζουν άψογα:

Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ