Follow us

Τα πολυχρηστικά και value for money προϊόντα μακιγιάζ που θα σου "λύσουν" τα χέρια

Η βασική συλλογή καλλυντικών της Catrice Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2022 θα σε καταπλήξει.

makeup iStock

Οι τάσεις μακιγιάζ για το φετινό φθινόπωρο δεν απαιτούν μόνο έντονα χρώματα για ενδιαφέροντα makeup looks που θα κάνουν τη διαφορά και θα ξεφύγουν από τα συνηθισμένα, αλλά και ευκολία στη χρήση με τα κατάλληλα καλλυντικά.

Κι αυτό ακριβώς θέλει να προσφέρει η Catrice σε κάθε beauty addict που θέλει να ακολουθεί πιστά τις τάσεις: Προϊόντα μακιγιάζ που είναι πολυχρηστικά, η νέα τάση που μας λύνει κυριολεκτικά τα χέρια, αλλά και προϊόντα με τολμηρά χρώματα που υπόσχονται ευρημετικά looks, ικανά να εντυπωσιάσουν και τον πιο αυστηρό κριτή.

Η νέα βασική συλλογή της Catrice Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2022 περιέχει "έξυπνα" καλλυντικά: Φροντίζουν την επιδερμίδα και παράλληλα προσφέρουν ένα άμεσο αποτέλεσμα λάμψης.

Τα προϊόντα της σειράς χωρίζονται σε δύο κατηγορίες που αντιστοιχούν σε δύο διαφορετικές τάσεις, την "Make it Easy", με τα πολυχρηστικά καλλυντικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ποικιλοτρόπως, καθώς και την "Surprise Me", που περιέχει καλλυντικά με απροσδόκητα χρώματα, έτοιμα να σε καταπλήξουν.

Τα πολυχρηστικά και value for money προϊόντα μακιγιάζ που θα σου "λύσουν" τα χέρια

catrice
catrice

Ανακάλυψε τη συλλογή στα καταστήματα καλλυντικών και online.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ