Follow us

Οι καλύτερες κρέμες ματιών με υαλουρονικό οξύ που θα βρεις στο φαρμακείο της γειτονιάς σου

Και που όντως αξίζει να δοκιμάσεις.

κρέμα ματιών με υαλουρονικό οξύ Istock Photo

Δραστικά συστατικά έρχονται και φεύγουν από τη μόδα, αλλά το υαλουρονικό οξύ πάντα καταφέρνει να μένει στο προσκήνιο. Σήμερο στο μικροσκόπιο βάζουμε τις κρέμες ματιών με υαλουρονικό οξύ και πιο συγκεκριμένα εκείνες που θα βρεις στο φαρμακείο.

Καθαρισμός προσώπου με ατμό | Σε τι βοηθάει και πώς γίνεται σωστά στο σπίτι;

Γιατί να επιλέξεις μια κρέμα ματιών με υαλουρονικό οξύ;

Η ένταξη μιας κρέμας ματιών με υαλουρονικό οξύ είναι ιδανική για εσένα που διανύεις την τρίτη ή τέταρτη δεακετία της ζωής σου και νιώθεις ότι δεν έχεις ακόμα μεγάλη ανάγκη τα ισχυρά αντιγηραντικά συστατικά, όπως η ρετινόλη. Το υαλουρονικό οξύ προσφέρει κατά κύριο λόγο ενυδάτωση, ενώ αν το μοριακό του βάρος το επιτρέπει, μπορεί και διεισδύει στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας με αποτέλεσμα να ενισχύει την οργάνωση και τη συνοχή των κυττάρων, αποκαθιστώντας σταδιακά τη σφριγηλότητά της και "γεμίζοντας" τις ρυτίδες εκ των έσω.

Τα 7 καλύτερα καθαριστικά προσώπου που θα βρεις στο φαρμακείο της γειτονιάς σου

Director's Choice | Οι κρέμες ματιών με υαλουρονικό οξύ που όντως αξίζει να δοκιμάσεις

Hydraphase Intense Eyes, La Roche-Posay

Hydraphase Intense Eyes, La Roche-Posay

Ενισχυμένη με κλάσματα υαλουρονικού οξέως, η Hydraphase Intense Eyes ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια, μειώνοντας έτσι σημαντικά τις λεπτές γραμμές αφυδάτωσης, τα πρησμένα βλέφαρα και τους μαύρους κύκλους.

Eye Smoothie, clinéa

Eye Smoothie, clinéa

Αυτή η υπέροχη κρέμα ματιών με υφή smoothie περιέχει υαλουρονικό οξύ, τετραπεπτίδιο και gingko biloba κι έτσι "ξαναγεμίζει" την περιοχή των ματιών με ενυδάτωση, ενώ παράλληλα μειώνει την όψη των μαύρων κύκλων.

Eva Belle Eye Cream, Intermed

Eva Belle Eye Cream, Intermed

Με κολλαγόνο, υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες C και E, χρυσό χαμομήλι και εκχυλίσματα φυκιών, η κρέμα ματιών της σειράς Eva Belle ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα μειώνει τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες κάτω από τα μάτια.

Mineral 89 Eyes, Vichy

Mineral 89 Eyes, Vichy

Το Mineral 89 για τα μάτια με μεταλλικό νερό της Vichy, υαλουρονικό οξύ φυσικής προέλευσης και καθαρή καφεΐνη, λειαίνει τις λεπτές γραμμές, χαρίζει 24ωρη ενυδάτωση και μειώνει τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες.

Greek Yoghurt Wide Awake Eye Gel, KORRES

Greek Yoghurt Wide Awake Eye Gel, KORRES

Εξαιρετικά αναζωογονητικό και δροσιστικό, το gel ματιών της σειράς Ελληνικό Γιαούρτι με εκχύλισμα καφέ και υαλουρονικό ξύ, μειώνει αποτελεσματικά το οίδημα, τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους κάνοντας το βλέμμα να δείχνει πιο φωτεινό και ξεκούραστο. 

 

Hydragenist Gel Yeux, Lierac

Hydragenist Gel Yeux, Lierac

Με βιομιμητικό οξυγόνο, υαλουρονικό οξύ και βιταμίνες C, E, B5 και Β6, το gel ματιών της σειράς Hydragenist μειώνει αισθητά τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους, χαρίζοντας πλούσια ενυδάτωση στην περιοχή γύρω από τα μάτια.

Aqua Beelicious Cool Hydrating Eye Gel, APIVITA

Aqua Beelicious Cool Hydrating Eye Gel, APIVITA

Το σούπερ δροσιστικό gel ενυδάτωσης ματιών της σειράς Aqua Beelicious αναζωογονεί την περιοχή γύρω από τα μάτια, μειώνει την εμφάνιση των μαύρων κύκλων και των σημαδιών κούρασης, ενώ μπορεί να λειτουργήσει και ως η τέλεια βάση για το concealer.

Eye Repair Cream, CeraVe

Eye Repair Cream, CeraVe

Εμπλουτισμένη με 3 απαραίτητα ceramides και υαλουρονικό οξύ, η Eye Repair Cream συμβάλλει στην αποκατάσταση του επιδερμιδικού φραγμού της ευαίσθητης περιοχής των ματιών, ενώ παράλληλα μειώνει την εμφάνιση των μαύρων κύκλων.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ