Follow us

5 οικονομικά σετ με πινέλα μακιγιάζ που αξίζει να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Θα τα εκτιμήσουν πολύ και οι φίλες σου αν τα λάβουν σαν δώρο.

σετ πινέλα μακιγιάζ Istock Photo

Τα πινέλα του μακιγιάζ είναι σαν τα πινέλα ενός ζωγράφου: Το μέσο για τη δημιουργία ενός πραγματικού masterpiece aka του τέλειου makeup look. Αποτελούν επένδυση για κάθε makeup fanatic, καθώς -σε αντίθεση με ό,τι μπορεί να πιστεύεις- ναι, τα σωστά πινέλα κάνουν τη διαφορά σε ένα μακιγιάζ. Όσο και να προσπαθείς να ακολουθήσεις ένα makeup tutorial στο Youtube, αν δεν έχεις ένα ολοκληρωμένο σετ με πινέλα μακιγιάζ, δυστυχώς το αποτέλεσμα, που θα πετύχεις, δεν θα είναι ποτέ αψεγάδιαστο.

Ό,τι πιο εθιστικό | 5 απολαυστικές κρέμες σώματος με άρωμα βανίλιας

Γνωρίζοντας όμως πολύ καλά ότι τα περισσότερα ποιοτικά σετ πινέλα μακιγιάζ κοστίζουν πάνω από 100€, κάναμε την έρευνά μας και συγκεντρώσαμε τις 5 καλύτερες (πιο) οικονομικές επιλογές, στις οποίες αξίζει να επενδύσεις:

P.S: Ένα σετ με πινέλα μακιγιάζ αποτελεί και το τέλειο δώρο για τη φίλη σου που γιορτάζει ή έχει γενέθλια.

Winter Manicure | 5 χρώματα που κάνουν θραύση αυτήν την στιγμή στο Instagram

Τα 5 καλύτερα οικονομικά σετ πινέλα μακιγιάζ

Complexion 3 Brush Set, Mon Rêve

Complexion 3 Brush Set, Mon Rêve

Από το foundation και το concealer, μέχρι το bronzer και το highlighter, με αυτό το απαραίτητο σετ των 3 πινέλων μπορείς να δημιουργείς κάθε φορά μια αψεγάδιαστη βάση. 

Full Eyes Brush Set, Sephora Collection (sephora.gr)

Full Eyes Brush Set, Sephora Collection (sephora.gr)

Καθένα από τα τέσσερα πινέλα που περιλαμβάνονται στο Full Eye Brush Set της Sephora Collection έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται σε μια συγκεκριμένη ζώνη. Το πινέλο Eye Shadow μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εφαρμογή της σκιάς, το Smudger για σβήσιμο του χρώματος, το πινέλο Eyelid Crease για να δώσεις σχήμα στην πτυχή του βλεφάρου και το πινέλο Precision Eyelid Crease για τη δημιουργία ombré looks με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Essential Brush Kit, NYX Professional Makeup

Essential Brush Kit, NYX Professional Makeup

Το Essential Brush Kit της NYX Professional Makeup περιλαμβάνει τα απολύτως απαραίτητα πινέλα για το μακιγιάζ σου: ένα πινέλο για σκιά, ένα για contouring, ένα για πούδρα, ένα για foundation κι ένα για τέλειο blending των σκιών. 

Les Petits 8 pcs set face & eyes, Mon Rêve

Les Petits 8 pcs set face & eyes, Mon Rêve

Το Les Petits 8 pcs set face & eyes περιέχει οκτώ πινέλα για το πρόσωπο, τα μάτια και τα φρύδια σε petit έκδοση μέσα σε ένα super πρακτικό, travel-friendly μαύρο makeup pouch, για να τα αποθηκεύεις και να τα μεταφέρεις παντού.

Full Brush Set + Gift Bag, Dimitris Stratos (www.dimitrisstratosbeauty.com)

Full Brush Set + Gift Bag, Dimitris Stratos (www.dimitrisstratosbeauty.com)

Σε αυτό το κομψό νεσεσέρ θα βρεις όλα τα πινέλα μακιγιάζ, που μπορεί να χρειαστείς ποτέ για το μακιγιάζ σου: πινέλο για την πούδρα, για το foundation, το countouring, το concealer και το eyeliner, καθώς και τέσσερα πινέλα για τέλεια εφαρμογή και blending των σκίών.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ