Follow us

10 χριστουγεννιάτικα gift sets αρωμάτων στα οποία όντως αξίζει να επενδύσεις φέτος τις γιορτές

Για να τα κάνεις δώρο στον εαυτό σου ή τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Beauty αρώματα Splash News/Ideal Image

Υπάρχει πιο όμορφο και -μεταξύ μας- πιο safe δώρο από ένα άρωμα τώρα τις γιορτές; Αμφιβάλλουμε. Γι' αυτό ψάξαμε και βρήκαμε τα ωραιότερα αρωματικά δώρα των φετινών Χριστουγέννων για να τα κάνεις δώρο στις φίλες, τη μαμά, τις αδερφές και τις θείες σου ή ακόμα και τον εαυτό σου:

Κάτω από 20€ | Τα χριστουγεννιάτικα δώρα ομορφιάς που κάθε γυναίκα θα χαιρόταν να δει κάτω από το δέντρο

Τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα gift sets αρωμάτων του 2022

Musc Noir Rose For Her Eau De Parfum Set, Narciso Rodriguez

Musc Noir Rose For Her Eau De Parfum Set, Narciso Rodriguez

Πιο αισθησιακό και λιγότερο μυστηριώδες από το Musc Noir, το κεχριμπαρένιο λουλουδένιο άρωμα Musc Noir Rose ανθίζει με ένα πληθωρικό μπουκέτο από τριαντάφυλλα και τουμπερόζα. Η χαρακτηριστική καρδιά του μόσχου, είναι εμπλουτισμένη με γλυκές φρουτώδεις πτυχές από λαμπερό περγαμόντο, δαμάσκηνο και ροζ πιπέρι. Η βάση είναι ζεστή και ρητινώδης χάρη στις νότες της βανίλιας, οι οποίες αποκαλύπτουν ένα αισθησιακό και με προσωπικές πτυχές άρωμα. Τις γιορτές θα το βρεις σε set μαζί με το γαλάκτωμα σώματος και το αφρόλουτρο.

Lost Cherry Atomizer Set, Tom Ford

Lost Cherry Atomizer Set, Tom Ford

Με νότες κερασιού, αμυγδάλου, τριαντάφυλλου, γιασεμιού, δαμάσκηνου, σανδαλόξυλου, κέδρου και κανέλας, το Lost Cherry έχει γίνει δικαίως viral. Τώρα είναι μια καλή ευκαιρία να το κάνεις δικό σου μαζί με το travel spray.

Idôle Nectar Fragrance Set, Lancôme

Idôle Nectar Fragrance Set, Lancôme

Το Idôle Eau de Parfum επανασχεδιάζεται από τον Richard Orlinski και γίνεται το πιο λαμπερό χριστουγεννιάτικο δώρο. Στη χριστουγεννιάτικη συσκευασία του θα το βρεις μαζί με ένα mini size του και την ασορτί αρωματική κρέμα σώματος.

L'Eau D 'Issey Xmas Set, Issey Miyake

L'Eau D 'Issey Xmas Set, Issey Miyake

Το σετ Issey Miyake που αποτελείται από το φρέσκο και λουλουδάτο L'Eau d'Issey Eau de Toilette, το αφρόλουτρο και την αρωματική λοσιόν σώματος είναι ένα υπέροχο δώρο για εσένα ή τα αγαπημένα σου πρόσωπα φέτος τα Χριστούγεννα. 

Libre Holiday Set, YSL Beauty

Libre Holiday Set, YSL Beauty

Αυτό το πολυτελές Holiday Set Libre περιλαμβάνει το Libre Eau de Parfum με νότες από λεβάντα, άνθη πορτοκαλιάς, βανίλια, γιασεμί και μόσχο και δύο body lotion σε πρακτικό μέγεθος.

Sì Eau De Parfum Xmas Set, Giorgio Armani

Sì Eau De Parfum Xmas Set, Giorgio Armani

Κομψό, πολυτελές, έντονο και ταυτόχρονα ευαίσθητο, το Sì είναι ένα μοντέρνο chypre άρωμα, το οποίο συνδυάζει συμφωνίες από νέκταρ φραγκοστάφυλου και ελαφριές πουδρέ ξυλώδεις νότες. Το χριστουγεννιάτικο σετ δώρου αποτελείται από το άρωμα, το shower gel και το body lotion.

Miss Dior Eau de Parfum Set, Dior

Miss Dior Eau de Parfum Set, Dior

Μια όμορφη ιδέα για γιορτινό δώρο, αυτό το υπέροχο σετ συνδυάζει ένα Miss Dior Eau de Parfum με νοτες ίριδας, παιώνιας, βερίκοκου, τριαντάφυλλου, ροδάκινου και βανίλιας, και ένα ταξιδιωτικό σπρέι προγεμισμένο με το εμβληματικό γυναικείο άρωμα. 

Fame Eau de Parfum Set, Paco Rabanne

Fame Eau de Parfum Set, Paco Rabanne

Το άρωμα συνώνυμο της avant-garde πολυτέλειας, το Fame, με νότες από μάνγκο, περγαμόντο, γιασεμί, λιβάνι, βανίλια και σανδαλόξυλο, είναι το ιδανικό δώρο για εσένα ή την κολλητή σου. Θα το βρεις σε ένα χρυσό gift set πλάι στην αρωματική κρέμα σώματος.

Flowerbomb Eau De Parfum Xmas Set, Viktor & Rolf

Flowerbomb Eau De Parfum Xmas Set, Viktor & Rolf

Ένα πληθωρικό μπουκέτο λουλουδιών από τριαντάφυλλο Centifolia, γιασεμί Sambac, ορχιδέα, ινδικό όσμανθο: Αυτό είναι το girly Flowerbomb Eau De Parfum, που φέτος τις γιορτές κυκλοφορεί σε ένα υπέροχο σετ πλάι στο travel spray και την κρέμα σώματος.

Daring & Fresh Set, KORRES (στα φαρμακεία)

Daring & Fresh Set, KORRES (στα φαρμακεία)

Στη φίλη σου που αγαπά τα πικάντικα, "ζεστά" αρώματα, χάρισε αυτό το σετ της KORRES με το Oceanic Amber Eau de Toilette, το ενυδατικό γαλάκτωμα κι ένα όμορφο lucky charm.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ