Follow us

Οι μέθοδοι για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους και της χαλάρωσης

Το τρίπτυχο κυτταρίτιδα, χαλάρωση και τοπικό πάχος αντιμετωπίζεται χάρη στις σύγχρονες μη επεμβατικές τεχνικές της πλαστικής χειρουργικής.

MissBloom TEAM
κρέμα σώματος με glitter Istock Photo

Οι πιο σύγχρονες τεχνικές της πλαστικής χειρουργικής σήμερα μπορούν να επιτύχουν τη μείωση του τοπικού πάχους, την εξάλειψη της χαλάρωσης και τη βελτίωση της κυτταρίτιδας, χωρίς χειρουργείο, ταλαιπωρία και αποθεραπεία, στο πλαίσιο συγκεκριμένου αριθμού συνεδριών στο ιατρείο. Οι θεραπείες μπορούν να πραγματοποιηθούν μεμονωμένα ή συνδυαστικά με τον αριθμό συνεδριών να καθορίζεται ανάλογα με τις συγκεκριμένες ανάγκες της κάθε ξεχωριστής περίπτωσης.

Vivace

Πρόκειται για ένα νέο και άκρως πρωτοποριακό σύστημα τεχνολογίας Fractional Microneedling RF, δηλαδή κλασματικής ραδιοσυχνότητας με μικροβελόνες, που επιτυγχάνει απίστευτα αποτελέσματα σύσφιξης και βελτίωσης του τόνου και της υφής της επιδερμίδας. Το ισχυρό Vivace διαθέτει ειδική κεφαλή με μικροβελόνες, οι οποίες εισχωρούν στο δέρμα σε απίστευτα γρήγορο χρόνο, μεταφέροντας την ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων, η οποία μετατρέπεται σε θερμότητα, βαθιά κάτω από το δέρμα (βάθος 3.5mm) με αποτέλεσμα την εκ των έσω ανάπλαση της επιδερμίδας. Η θερμότητα, σε συνδυασμό με το νυγμό των μικροβελόνων, κινητοποιεί τους ινοβλάστες να παράγουν νέο κολλαγόνο και ελαστίνη στην περιοχή εφαρμογής, χαρίζοντας σταδιακά μία σφριγηλή, υγιή και απαλλαγμένη από ατέλειες επιδερμίδα.

Μεσοθεραπεία

Η ενέσιμη μεσοθεραπεία βελτιώνει σημαντικά την κυτταρίτιδα, μειώνει το τοπικό πάχος και αντιμετωπίζει τη χαλάρωση με αποτελέσματα που αρχίζουν να φαίνονται ήδη από τις πρώτες συνεδρίες. Ο πλαστικός χειρουργός χρησιμοποιεί πολύ λεπτές βελόνες για έγχυση των δραστικών ουσιών και παραγόντων στο μέσο στρώμα του δέρματος. Οι ουσίες αυτές εγχέονται σε όλη την προβληματική περιοχή και δρουν αυξάνοντας τη μικροκυκλοφορία, ενισχύοντας τη λιπόλυση, ενεργοποιώντας τον κυτταρικό μεταβολισμό, διαλύοντας τα λιποκύτταρα και προκαλώντας τόνωση και σύσφιξη της επιδερμίδας. Παράλληλα οι ίδιοι οι νυγμοί της βελόνας κινητοποιούν τους ινοβλάστες για παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης με αποτέλεσμα την φυσική ανάπλαση του δέρματος.

LPG Endermologie

Η παγκοσμίως διάσημη θεραπεία LPG Endermologie δίνει εντυπωσιακά αποτελέσματα με διάρκεια στο χρόνο σε κάθε μορφή και βαθμό κυτταρίτιδας. Οι κεφαλές νέας γενιάς κάνουν την όλη διαδικασία ευχάριστη, ενώ ισχυροποιούν τα αποτελέσματα και παράλληλα προσφέρουν λείανση του δέρματος, καταπολέμηση του τοπικού πάχους και σύσφιξη της επιδερμίδας. Η θεραπεία στηρίζεται στη λογική ενός έντονου μηχανικού μασάζ, που βοηθά στην αντιμετώπιση της κατακράτησης υγρών, στην καλύτερη αιμάτωση της περιοχής και στην αποστράγγιση των ιστών. Πρόκειται στην ουσία για μία θεραπεία μη επεμβατικού body contouring. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή ήδη από την 3η συνεδρία.

Ευχαριστούμε τον Πέτρο Βλασταράκο, Πλαστικό Χειρουργό, Facebook.com/artofpossible

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ