Follow us

5+1 Ελληνίδες celebrities που έκαναν μπότοξ και το μετάνιωσαν

Οι διάσημες της ελληνικής showbiz που δεν έμειναν ικανοποιημένες από το μπότοξ.

MissBloom TEAM
Ελεονώρα Μελέτη Instagram

Όλο και περισσότερες γυναίκες της παγκόσμιας σκηνής του θεάματος μιλάνε ανοιχτά για τις αισθητικές επεμβάσεις ή ενέσιμες θεραπείες στις οποίες υποβάλλονται, με την πιο συνηθισμένη από αυτές να είναι το μπότοξ. Πρόκειται για μία σύντομη διαδικασία που υπόσχεται πιο νεανικό δέρμα χωρίς σημάδια έκφρασης και θεωρείται κατά ένα μεγάλο ποσοστό ανώδυνη και αποτελεσματική.

Αρκετές διάσημες της ελληνικής showbiz, έχουν υπάρξει και εκείνες ειλικρινείς πάνω στο θέμα, ωστόσο δεν ήταν λίγες εκείνες που δήλωσαν πως δεν έμειναν ικανοποιημένες από το αποτέλεσμα και τελικά μετάνιωσαν που το έκαναν.

8 Ελληνίδες celebrities που έχουν παραδεχθεί πως έχουν κάνει πλαστική επέμβαση (και γιατί αυτό είναι ok)

Παρακάτω θα δεις τι είπαν 7 Ελληνίδες που δοκίμασαν το μπότοξ στο παρελθόν, όμως αν γύριζαν τον χρόνο πίσω, πιθανότατα δε θα το ξαναέκαναν:

Ελεονώρα Μελέτη

Μέσω ενός Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η δημοσιογράφος απάντησε για το αν έχει κάνει μπότοξ αναφέροντας πως έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν αλλά της προκαλεί τικ γιατί θέλει να κάνει κινήσεις και δεν μπορεί, με αποτέλεσμα να "καίγεται" ο εγκέφαλός της. Επίσης δήλωσε ότι έχει να κάνει έναν χρόνο σχεδόν από την τελευταία φορά.

Μιμή Ντενίση

Η Μιμή Ντενίση έχει παραδεχτεί πως έχει κάνει μπότοξ, αλλά δεν το προτιμά. "Κάνω θεραπείες, δεν είμαι υπέρ των επεμβάσεων γιατί αλλοιώνουν το πρόσωπο. Σε μένα τα μπότοξ δεν πιάνουν γιατί από την πολλή γκριμάτσα πρέπει να μου κάνουν 35 φορές για να πιάσει, αλλά κάνω όλα τα άλλα", είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Μαρία Μπακοδήμου

"Έχω κάνει τρεις φορές μπότοξ, αλλά δεν πιστεύω ότι με τις επεμβάσεις καθυστερείς το χρόνο ή δεν του επιτρέπεις να σε αλλάξει. Δεν γίνεται να είσαι 50 και να μη φαίνεται. Το πολύ πολύ να δείχνεις 50 με φουσκωμένα χείλη και τσίτα δέρμα", είχε πει στο παρελθόν η παρουσιάστρια.

Βίκυ Χατζηβασιλείου

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανήκει και εκείνη στις γυναίκες που δεν είναι φαν του μπότοξ. "Δεν τρελάθηκα με το αποτέλεσμα. Τι να το κάνεις το μπότοξ, αν δεν μπορείς να εκφράσεις τα συναισθήματά σου μετά; Αν δω αργότερα ότι το πρόσωπό μου έχει κρεμάσει, μπορεί να επιχειρήσω να κάνω κάτι, αλλά σίγουρα θα είναι κάτι αναίμακτο που δεν απαιτεί νάρκωση" είχε πει σε συνέντευξή της.

Πέγκυ Ζήνα

"Έχω κάνει botox αλλά δεν μου πάει. Με αγριεύει, αλλάζει η έκφρασή μου. Τα τελευταία χρόνια νομίζω ότι το καλύτερο που έχω κάνει για το πρόσωπό και το δέρμα μου είναι οι χειροποίητες κρέμες που χρησιμοποιώ. Το υγιές δέρμα όμως δεν στο χαρίζει κανένα μπότοξ και καμία κρέμα αν δεν κάνεις καλή διατροφή, δεν πίνεις πολύ νερό και δεν κοιμάσαι 8 ώρες κάθε βράδυ" είχε αναφέρει η τραγουδίστρια σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Έμυ Λιβανίου

Η Έμυ Λιβανίου δεν έχει κρύψει πως είχε δώσει ευκαιρία στο μπότοξ στο παρελθόν, όμως δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη. "Μπότοξ έκανα, δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα, γι’ αυτό εδώ και πολλά χρόνια δεν έχω κάνει", είχε πει χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

More Power to Them | 10 Ελληνίδες celebrities που έχουν παραδεχτεί πως έχουν κάνει μπότοξ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ