Follow us

Αυτά είναι τα 3 πιο κολακευτικά ρουζ για ξανθιές

Με παραδείγματα.

ρουζ Splash News/Ideal Image

Από το πιο φυσικό, μέχρι το πιο glam, κανένα μακιγιάζ δεν μπορεί να θεωρηθεί ολοκληρωμένο χωρίς λίγο ρουζ. Κι αυτό γιατί είναι ο πιο εύκολος τρόπος να χαρίσεις ζωντάνια κι ένα χρώμα υγείας στο πρόσωπό σου και -γιατί όχι;- να ανορθώσεις τα χαρακτηριστικά του. Δεν ταιριάζουν όμως όλες οι αποχρώσεις σε όλες τις επιδερμίδες. Ποια είναι λοιπόν τα πιο κολακευτικά ρουζ για ξανθιές;

Τα 5 πιο συχνά λάθη που κάνουν οι νύφες με το μακιγιάζ τους

Ροδακινί

Τα ροδανικί είναι το χρώμα passepartout στα ρουζ αφού ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες. Ειδικά στις ανοιχτόχρωμες δείχνει πραγματικά πολύ όμορφο, αφού χαρίζει ένα φυσικό χρώμα υγείας στο πρόσωπο.

Ροζ

Εξίσου κολακευτικό για τις ξανθιές γυναίκες είναι φυσικά και το ροζ ρουζ, το οποίο μάλιστα ταιριάζει με όλα τα makeup looks. Εσύ που έχεις πιο ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα επίλεξε ένα ροζ ρουζ με ψυχρούς, μπλε υποτόνους και θα μας θυμηθείς.

Λιλά

Αν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι τελείως διαφορετικό, τότε τόλμησε ένα μοβ ρουζ. Αντί για τα πιο συνήθη berry, που κολακεύουν περισσότερο τις καστανές, προτίμησε ένα λιλά ρουζ. Μπορεί να είναι δυσεύρετο, αλλά μόλις το δοκιμάσεις, σου εγγυόμαστε πως θα ενθουσιαστείς με το πόσο όμορφο δείχνει πάνω σου και δεν αποκλείεται να γίνει και το νέο go-to σου.

Αυτά είναι τα 5 πιο κολακευτικά ρουζ για μελαχρινές

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ