Follow us

Η Αθηνά Οικονομάκου άλλαξε χρώμα μαλλιών κι έβαλε για πρώτη φορά extensions και είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ

Η σούπερ κολακευτική αλλαγή στα μαλλιά της και ο ενθουσιασμός της για τα extensions.

MissBloom TEAM
Αθηνά Οικονομάκου Instagram

Χάρις στα social media, έχουμε την ευκαιρία να δούμε από την "κλειδαρότρυπα" την καθημερινότητα των αγαπημένων μας celebrities, και φυσικά να μαθαίνουμε τα μυστικά πίσω από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις τους. Ένα από τα προφίλ που ξεχωρίζουν στις προτιμήσεις των Ελληνίδων είναι αυτό της Αθηνάς Οικονομάκου, κάτι που επιβεβαιώνεται εύκολα και από τους followers της- οι οποίοι ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο.

Πρόσφατα, η επιχειρηματίας, απασχόλησε έντονα το κοινό της με μία σειρά από stories που μοιράστηκε και την έδειχναν πιο λαμπερή και διαφορετική από ποτέ. Η ίδια, μάλιστα, αποκάλυψε το μυστικό πίσω από το νέο της εντυπωσιακό look, το οποίο δεν είναι άλλο από τα extensions.

5 διάσημες Ελληνίδες που έχουν παραδεχθεί πως φοράνε extensions

Η Αθηνά Οικονομάκου επισκέφθηκε τον κομμωτή της και έβαλε για πρώτη φορά στη ζωή της τρέσες, ενώ παράλληλα ανανέωσε και το χρώμα των μαλλιών της, φωτίζοντάς το. Όπως μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με την αλλαγή της, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: "Πόσα χαμένα χρόνια χωρίς τρέσα".

Φυσικά, τα extensions αποτελούν ήδη ένα αρκετά διαδεδομένο trick ομορφιάς στην ελληνική showbiz, με αρκετές celebrities να το προτιμούν καθώς τους χαρίζει την επιθυμητή ανανέωση, χωρίς να ταλαιπωρεί την τρίχα. Στο ευρύ fan club του, φαίνεται πως προστέθηκε τώρα και η Αθηνά Οικονομάκου, με το αποτέλεσμα να τη δικαιώνει απόλυτα.

Stop the Press | Η Βίκυ Καγιά έγινε καστανή και δείχνει ακόμα πιο chic

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ