Follow us

Βρήκαμε το αποσμητικό-σύμμαχο που δεν πρέπει να λείπει από την τσάντα σου

Το απόλυτο must-have beauty item του καλοκαιριού.

dove iStock

Η τέλεια μασχάλη δεν υπάρχει: Φυσική, ξυρισμένη, με σημάδια ή χωρίς, όλες είναι όμορφες και η καθεμία μοναδική. Όλες οι γυναίκες είναι σημαντικό να νιώθουμε όμορφες και μοναδικές για κάθε σημείο του σώματός μας ακόμα για αυτά που συχνά θεωρούνται ταμπού, όπως είναι η ευαίσθητη περιοχή της μασχάλης.

Το Dove δημιούργησε τη νέα σειρά Dove Advanced Care, που φροντίζει και βοηθά στη ενυδάτωση της επιδερμίδας, για να νιώθεις γεμάτη αυτοπεποίθηση σε κάθε σου στιγμή.

Βρήκαμε το αποσμητικό-σύμμαχο που δεν πρέπει να λείπει από την τσάντα σου

Διαθέτει τεχνολογία τριπλής ενυδάτωσης και φόρμουλα που είναι φιλική προς την επιδερμίδα, παρέχοντας ενισχυμένη προστασία που διαρκεί έως και 72 ώρες. Επιπλέον, είναι εμπλουτισμένη με ενυδατικά συστατικά φυτικής προέλευσης ενώ η σύνθεση της είναι vegan, cruelty- free και εγκεκριμένη από την PETA. Φυσικά, από τη νέα σειρά αποσμητικών δεν θα μπορούσε να λείπει το ¼ ενυδατικής κρέμας, συνώνυμο της φροντίδας του Dove.

FYI θα τη βρεις σε μορφή Spray και Roll on αλλά και σε πολλά και διαφορετικά αρώματα για να επιλέξεις το αγαπημένο σου - μαζί και το χαρακτηριστικό Dove Original, με το κλασσικό άρωμα του.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ