Follow us

Τζένη Μελιτά | Με πιο κοντά μαλλιά από ποτέ λίγο πριν το γάμο της με τον Σπύρο Μαργαρίτη

Η παρουσιάστρια δηλώνει ενθουσιασμένη με το νέο της κούρεμα και εμείς δεν την αδικούμε καθόλου.

MissBloom TEAM
Τζένη Μελιτά Instagram

Το τελευταίο διάστημα, η Τζένη Μελιτά βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για τον επερχόμενο γάμο της, με τον επί 9 χρόνια σύντροφό της, Σπύρο Μαργαρίτη. Μόλις λίγες ημέρες πριν, μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram την πρόβα νυφικού που πραγματοποίησε σε γνωστό brand, ενώ το τελευταίο update των ετοιμασιών περιλαμβάνει μία ultra chic αλλαγή στα μαλλιά της.

Η Κλέλια Ανδριολάτου υιοθέτησε το κομψό μανικιούρ που θα είναι πάντα στη μόδα

Η παρουσιάστρια, η οποία εδώ και αρκετά χρόνια, παραμένει "πιστή" σε ένα αρκετά κολακευτικό μήκος μαλλιών που φτάνει μέχρι το στήθος, θέλησε να ανανεωθεί, δοκιμάζοντας κάτι πιο τολμηρό, ενόψει του γάμου της.

Wavy & Chic | Τα κυματιστά hair looks που θα σε αναδείξουν στην πιο κομψή καλεσμένη στους γάμους της σεζόν

Η Τζένη Μελιτά υιοθέτησε μία πιο μακριά εκδοχή του καρέ, που φτάνει μέχρι κάτω από τους ώμους, αφαιρώντας, όπως παραδέχθηκε η ίδια, πάνω από 10 εκατοστά μαλλιών.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια του "Πρωίαν σε είδον" αμφιταλαντευόταν αρκετό διάστημα πριν αποφασίσει να δώσει την ευκαιρία στο εν λόγω hair look, το οποίο, ομολογουμένως, τη δικαίωσε απόλυτα. "Τελικώς, το πήρα απόφαση και το έκοψα το μαλλί! Και το ΛΑΤΡΕΥΩ!", σχολίασε μεταξύ άλλων κάτω από την ανάρτησή της και εμείς ανυπομονούμε να δούμε το styling με το οποίο θα συνοδεύσει το νέο της κούρεμα, την ξεχωριστή ημέρα του γάμου της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ