Follow us

Πώς θα αποκτήσεις το ιδανικό στήθος για τον σωματότυπό σου

Το ιδανικό στήθος μπορεί να αποκτηθεί εύκολα χάρη στις πιο σύγχρονες τεχνικές αυξητικής και ανόρθωσης μαστού, αλλά και στην εξελιγμένη τεχνολογία Crisalix.

MissBloom TEAM
στήθος Istock Photo

Η αυξητική μαστού είναι μία από τις παλαιότερες και πιο δημοφιλείς αισθητικές επεμβάσεις, καθώς διαχρονικά το γυναικείο στήθος αποτελούσε σύμβολο θηλυκότητας και σχετιζόταν άμεσα με το αίσθημα της αυτοπεποίθησης των γυναικών.

Σήμερα η αυξητική μαστού, συνδυαζόμενη με την ανόρθωση και με τις πιο εξελιγμένες τεχνικές, είναι σε θέση να χαρίσει σε κάθε γυναίκα ένα τέλειο για το δικό της σώμα στήθος, με τον πιο ασφαλή τρόπο, με την πιο ήπια αποθεραπεία και με τα πιο φυσικά αποτελέσματα. Ταυτόχρονα η πρωτοποριακή τεχνολογία ψηφιακής προσομοίωσης Crisalix κάνει πραγματικότητα το πιο απίθανο σενάριο επιστημονικής φαντασίας, επιτρέποντας στις γυναίκες να βλέπουν πως ακριβώς θα είναι το νέο τους στήθος πάνω στο ίδιο τους το σώμα σε πραγματικό χρόνο στο ιατρείο.

Εξελιγμένες τεχνικές

Τα τελευταία χρόνια είναι κοινός τόπος πως μία αυξητική μαστού θεωρείται επιτυχημένη, όταν το αποτέλεσμά της είναι απολύτως φυσικό, όταν οι τομές είναι πρακτικά αόρατες, όταν η ασφάλεια είναι η μέγιστη και η αποθεραπεία η ελάχιστη. Η τεχνική Dual Plane, και συγκεκριμένα η τεχνική ελάχιστης τομής, είναι πλέον αυτή που επιλέγεται από την πλειονότητα των πλαστικών χειρουργών, καθώς συγκεντρώνει σημαντικά πλεονεκτήματα, χωρίς τα μειονεκτήματα των παλαιότερων τεχνικών.

Σχεδιάστηκε ώστε να αποτελεί το συνδυασμό δύο πρότερων τεχνικών, της Submascular, κατά την οποία το ένθεμα τοποθετείται κάτω από τον μείζονα θωρακικό μυ, και της Subfascial, κατά την οποία το ένθεμα τοποθετείτε κάτω από την περιτονία, δηλαδή τη λεπτή μεμβράνη του θωρακικού μυός. Κατά την Dual Plane το ένθεμα τοποθετείται μισό κάτω από τον μυ και την περιτονία του και μισό κάτω από τον μαζικό αδένα, με αποτέλεσμα τη μεγιστοποίηση της ασφάλειας, την ελαχιστοποίηση της πιθανότητας σχηματισμού ρικνωτικής κάψας και την εντυπωσιακή φυσικότητα αποτελέσματος.

Με τη συγκεκριμένη τεχνική το ένθεμα δεν είναι ούτε ορατό, ούτε ψηλαφήσιμο, ενώ οι τομές είναι εξαιρετικά μικρές και η αποθεραπεία πολύ μειωμένη σε σχέση με το παρελθόν. Πάρα πολύ συχνά η αυξητική μαστού συνδυάζεται και με ανόρθωση, στον ίδιο χειρουργικό χρόνο, για ένα τέλειο και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Ψηφιακή προσομοίωση

Το σύστημα Crisalix επιτρέπει, με τη χρήση εξελιγμένης τεχνολογίας προσομοίωσης, στη γυναίκα να δει με τα ίδια της τα μάτια το νέο της στήθος πάνω στο σώμα της, πριν το χειρουργείο. Η όλη διαδικασία πραγματοποιείται με τη βοήθεια ειδικής κάμερας και υπολογιστή, ο οποίος συλλέγει τα δεδομένα και προτείνει τις ιδανικές επιλογές ενθέματος ανάλογα με τον σωματότυπο. Μετά, χάρη στην τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας, η γυναίκα με τη βοήθεια μίας ειδικής μάσκας προσομοίωσης μπορεί να δει σε 3D εικόνα το αποτέλεσμα της επέμβασης, και χρησιμοποιώντας την τηλεόραση σαν καθρέπτη βλέπει και περιεργάζεται το νέο της στήθος σε πραγματικό χρόνο. Έτσι μπορεί να πάρει τη σωστή για την ίδια απόφαση, έχοντας πλήρη εικόνα και όλα τα δεδομένα στα χέρια της.

Ευχαριστούμε τον Πέτρο Βλασταράκο, Πλαστικό Χειρουργό

(Δείτε πώς θα είστε "μετά" την αυξητική στήθους... "πριν" την επέμβαση! εδώ: youtube.com)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ