Follow us

Η Zέτα Μακρυπούλια υιοθέτησε το μεγαλύτερο hair trend αυτήν την στιγμή

Το χτένισμα που θα βλέπεις παντού στο νησί.

MissBloom TEAM
Ζέτα Μακρυπούλια Instagram

Αν έπρεπε να υιοθετήσεις μόνο μία τάση φέτος το καλοκαίρι αυτή θα έπρεπε να είναι σίγουρα τα mermaid waves. Μετά την κυκλοφορία της live action ταινίας της Disney "The Little Mermaid", οι γοργόνες μοιάζει πως έχουν επηρεάσει κάθε έκφανση της ζωής αυτήν την στιγμή, από τη μόδα, μέχρι την ομορφιά, τα νύχια, το μακιγιάζ, αλλά και τα μαλλιά με τις celebrities τόσο του εξωτερικού, όσο και της Ελλάδας να δείχνουν με κάθε ευκαιρία πως είναι on board.

Mermaidcore | 5 χτενίσματα που θα κάνουν θραύση αυτό το καλοκαίρι

Μία από εκείνες που δηλώνουν φανατικές θαυμάστριες του mermaidcore είναι η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία σε μία από τις τελευταίες εκπομπές Rouk Zouk της σεζόν, υιοθέτησε ένα από τα πιο δημοφιλή χτενίσματα του καλοκαιριού.

Τζένη Μελιτά | Με πιο κοντά μαλλιά από ποτέ λίγο πριν το γάμο της με τον Σπύρο Μαργαρίτη

Ο λόγος φυσικά για τα mermaid waves, τους επιμελώς ατημέλητους κυματισμούς που θα βλέπεις παντού στις διακοπές. Σε αντίθεση με τα κλασικά (κι αγαπημένα) beach waves, τα οποία μιμούνται τους φυσικούς κυματισμούς που αποκτούν τα μαλλιά ύστερα από μια μέρα στην παραλία, τα mermaid waves είναι πιο μακριά και πιο κυματιστά, μια σύγχρονη εκδοχή των crimped hair που μεσουρανούσαν τη δεκαετία του 1980. Συνήθως δεν χαρακτηρίζονται από έντονο όγκο, ενώ ταιριάζουν "γάντι" τόσο σε πιο casual όσο και σε πιο επίσημες περιστράσεις, όπως γάμους και βαπτίσεις.

Δες το hair look της:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ