Follow us

Αθηνά Οικονομάκου | Ο έξυπνος τρόπος με τον οποίο καμουφλάρει την κυτταρίτιδα

Η ηθοποιός/επιχειρηματίας αποκάλυψε πώς απαλύνει την όψη φλοιού πορτοκαλιού κάθε καλοκαίρι.

Αθηνά Οικονομάκου Instagram

Η κυτταρίτιδα θα έπρεπε να είχε απενοχοποιηθεί πια, αφού είναι κάτι που όλες οι γυναίκες έχουμε, από την πιο αδύνατη, μέχρι την πιο curvy, από την πιο μικρή ηλικιακά, μέχρι την πιο μεγάλη. Δυστυχώς ακόμα αυτό δεν έχει συμβεί κι όλες προσπαθούμε να μειώσουμε την όψη φλοιού πορτοκαλιού λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές.

Μαρία Ηλιάκη | Η αγαπημένη της μάσκα προσώπου είναι το απόλυτο must του καλοκαιριού

Το ίδιο κάνει και η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία μπορεί να μη βρήκε τον τρόπο να την εξαφανίσει τελείως, βρήκε όμως τον τρόπο να την καμουφλάρει. Όπως είχε αποκαλύψει σε παλαιότερο story της, το καλοκαίρι της αρέσει να κάνει πολλή ηλιοθεραπεία έτσι ώστε να φαίνεται λιγότερο η κυτταρίτιδά της.

"Κορίτσια μου προσπαθείτε και εσείς να μαυρίσετε για να μη φαίνεται τόσο πολύ η κυτταρίτιδα;" έγραψε χαρακτηριστικά πάνω στη φωτογραφία που τη δείχνει να απολαμβάνει τον ήλιο. Εμείς δεν έχουμε παρά να την επικροτήσουμε για το γεγονός ότι παραδέχτηκε πως έχει κι εκείνη κυτταρίτιδα (όπως όλες μας άλλωστε!) και να ευχηθούμε να φορά αντηλιακό με υψηλό δείκτη SPF όταν κάνει ηλιοθεραπεία.

Κυτταρίτιδα | Η θεραπεία που φέρνει άμεσα κι ορατά αποτελέσματα

Η δική μας συμβουλή; Για να μειώσεις όσο το δυνατόν περισσότερο την όψη φλοιού πορτοκαλιού, κάνε λεμφικό μασάζ κάθε πρωί και κάθε βράδυ σε γλουτούς, μηρούς και μπράτσα κι εφάρμοσε μια ειδική κρέμα ή λάδι για κυτταρίτιδα. Αν θέλεις πιο άμεσα κι εντυπωσιακά αποτελέσματα, συζήτησε με την αισθητικό σου για τις επιλογές σου σε laser και ειδικές θεραπείες.

Δες το story της:

Αθηνά Οικονομάκου | Ο έξυπνος τρόπος με τον οποίο καμουφλάρει την κυτταρίτιδα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ