Follow us

Η Kendall Jenner είναι η νέα παγκόσμια πρέσβειρα της L'Oréal Paris

Μια από τις μεγαλύτερες ανακοινώσεις των τελευταίων μηνών στο χώρο της ομορφιάς.

Kendall Jenner Courtesy of L' Oreal Paris

Γεννημένη στο Λος Άντζελες το 1995, η Kendall Jenner έχει γίνει ένα από τα κορυφαία μοντέλα στον κόσμο και μια από τις γυναίκες με τη μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως. Από το 2007, μαζί με τις αδελφές της, η Kendall μεγάλωσε με πιστό κοινό να την ακολουθεί. Έχοντας ξεκινήσει το μόντελινγκ
σε ηλικία 13 ετών, είχε ήδη καταφέρει τόσα πολλά μέχρι τα 22 της, περπατώντας για τους μεγαλύτερους οίκους μόδας και συνεργαζόμενη με μερικά από τα πιο ισχυρά brands του κόσμου.

Η L'Oréal Paris ανακοινώνει τώρα τη συνεργασία της μαζί της, με την Παγκόσμια Πρόεδρο του brand, Delphine Viguier-Hovasse, να δηλώνει ενθουσιασμένη, καθώς θεωρεί την Kendall Jenner "την ενσάρκωση όλων όσων πρεσβεύει η Gen-Z".

Η Kendall Jenner είναι η νέα παγκόσμια πρέσβειρα της L'Oréal Paris

"Είναι τιμή μου να είμαι μέλος μιας νέας ομάδας ισχυρών, δυναμικών γυναικών και να μπορώ να πω αυτή την εμβληματική λέξη: Αξίζω", δηλώνει η Kendall Jenner. "Το να γίνω μέλος της οικογένειας της L'Oréal Paris και να έχω την ευκαιρία να ενσαρκώσω όλα όσα αντιπροσωπεύει το brand, μοιάζει με μια πραγματική στιγμή όπου ολοκληρώνεται ένας κύκλος".

Η Kendall Jenner εντάσσεται στη L'Oréal Paris για να είναι η επικεφαλής στις καμπάνιες μακιγιάζ του brand από τον Σεπτέμβριο του 2023.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ