Follow us

Γνώρισε το clinéa | Το 1o refillable skincare brand που μπήκε δυναμικά στον τομέα της ομορφιάς

Το clinéa κατέκτησε ήδη την skincare routine μας.

MissBloom TEAM
προιον

Όταν ένα brand συνδέει την ομορφιά της φύσης με την ομορφιά της επιδερμίδας, για εμάς έχει ξεχωριστή αξία. Κάπως έτσι, λοιπόν, στα πλαίσια της συνεχόμενης beauty αναζήτησης γνωρίσαμε και το νέο "clean” brand clinéa, το οποίο ξεχωρίσαμε αμέσως γιατί με τον πιο καινοτόμο τρόπο συνδυάζει την αποτελεσματικότητα της επιστήμης με την αγνότητα της φύσης. Πώς ακριβώς γίνεται αυτό; Θα σου εξηγήσουμε αμέσως.

Όλα ξεκίνησαν από την αγάπη της ίδιας της εταιρίας για την ομορφιά και το περιβάλλον. Έτσι, μια ομάδα έρευνας και ανάπτυξης δημιούργησε τον απόλυτο συνδυασμό δραστικών συστατικών υψηλής απόδοσης με ισχυρά φυσικά συστατικά για να προσφέρεται η μέγιστη αποτελεσματικότητα σε κάθε προϊόν ξεχωριστά. Φυσικά σε όλα αυτά βασικός πυλώνας ήταν και είναι η υπόσχεση του brand να παραμείνει πιστό στην προστασία του περιβάλλοντος.

Κάθε λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά για να δημιουργηθεί ένα "clean” beauty brand φαρμακείου με τον πιο αποτελεσματικό συνδυασμό επιστήμης & φύσης.

Όλα τα προϊόντα clinéa δημιουργούνται κάτω από τις αυστηρές προϋποθέσεις μιας "clean” φιλοσοφίας ανάπτυξης προϊόντων, χρησιμοποιώντας μόνο συστατικά που σέβονται τόσο το δέρμα όσο και το περιβάλλον. Παράλληλα, ιδιαίτερη έμφαση δίνεται ακόμα και στις συσκευασίες, οι οποίες είναι επαναγεμιζόμενες. Έτσι, όταν τελειώνει το αγαπημένο μας προϊόν αντί να το αντικαταστήσουμε απλά το ξαναγεμίζουμε- μια σωτήρια κίνηση για το περιβάλλον, καθώς εξοικονομούμε κάθε φορά -για εμάς και τον πλανήτη- το 88% της συσκευασίας.

Διάβασε περισσότερα στο elle.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ