Follow us

Το Κοινωνικό Κομμωτήριο έκλεισε 2 χρόνια φροντίδας

Μία ημέρα ομορφιάς και συναισθηματικής υποστήριξης από τη L’Oréal.

MissBloom TEAM
L'Oreal

Στον κόσμο της σύγχρονης ομορφιάς η L’Oréal δεν επικεντρώνεται μόνο στην ανάδειξη της εξωτερικής ομορφιάς αλλά και στην ενίσχυση της εσωτερικής αυτοπεποίθησης. Έτσι, στις 21 Σεπτεμβρίου 2023 το Κοινωνικό Κομμωτήριο του Δήμου Αθηναίων έγινε υπαίθριο για μια μέρα, γιορτάζοντας την αξία του εθελοντισμού, της φροντίδας και της συλλογικότητας, σε μια ανοιχτή γιορτή στο Θησείο. Τη διοργάνωση ανέλαβε το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων.

Το Κοινωνικό Κομμωτήριο έκλεισε 2 χρόνια φροντίδας

Η συναισθηματική πλευρά της ομορφιάς μέσα από τα μάτια της L’Oréal

Το Κοινωνικό Κομμωτήριο του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης έκλεισε 2 χρόνια φροντίδας και προσφοράς και προσφέροντας στους Δήμους που το επιθυμούν τον κατάλληλο εξοπλισμό και προϊόντα. Η δράση υποστηρίχθηκε από τον Κλάδο Επαγγελματικών Προϊόντων L’Oréal Hellas (L’Oréal Professional Products) και πραγματοποιήθηκε από 20 εθελοντές κομμωτές της εταιρείας που φρόντισαν άστεγους και άπορους οι οποίοι δεν είχαν πρόσβαση σε βασικά αγαθά περιποίησης και φροντίδας.

"Για εμάς, η πρόσβαση στην ομορφιά δεν είναι πολυτέλεια, αλλά βασικό δικαίωμα για κάθε άνθρωπο, για λόγους προσωπικής υγιεινής και αξιοπρέπειας. Η γιορτή αυτή δείχνει ότι τα Κοινωνικά Κομμωτήρια δεν είναι απλά οι χώροι και τα προϊόντα, αλλά οι άνθρωποι. Όλοι οι επαγγελματίες της ομορφιάς που μας φροντίζουν, χαρίζοντας το πολύτιμο δώρο της αποδοχής και της αυτοπεποίθησης.", αναφέρει η Μαρία Κοράλη, Γενική Διευθύντρια L’Oréal Professional Products.

Εκτός από κούρεμα και χτένισμα οι ωφελούμενοι είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα ζεστό μπάνιο και καθαρά ρούχα στο ειδικό Van της εταιρείας ΜΚΟ IMMORTALITING που συμμετείχε στον εορτασμό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ