Follow us

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το casual χτένισμα που αγαπά και η Meghan Markle αυτήν την περίοδο

Ο πιο chic τρόπος να μαζέψεις τα μαλλιά σου ψηλά.

Σταματίνα Τσιμτσιλή Instagram

Αν ακολουθείς την Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Instagram, τότε σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει ότι σχεδόν πάντα αφήνει τα μαλλιά της ελεύθερα, χτενισμένα σε χαλαρούς κυματισμούς. Πρόσφατα ωστόσο αποφάσισε να κάνει τη διαφορά δοκιμάζοντας ένα νέο χτένισμα, αρκετά πιο casual από εκείνο με το οποίο την έχουμε συνηθίσει.

H Χριστίνα Κοντοβά υιοθέτησε το κούρεμα που κάθε fashion icon κάνει τώρα

Όπως θα δεις παρακάτω, η παρουσιάστρια έπιασε τα μαλλιά της σε ένα πρόχειρο updo, που θυμίζει αρκετά τα hair twists που λατρεύουν οι Γαλλίδες, στην πιο messy εκδοχή του. Το στερέωσε χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο, μαύρο κλάμερ, ενώ άφησε ελεύθερες αρκετές τούφες των μαλλιών της στο μπροστινό μέρος, οι οποίες πλαισίωσαν όμορφα το πρόσωπό της χαρίζοντας στην εμφάνισή της ένα effortlessly chic vibe.

Μπέττυ Μαγγίρα | Το mani-pedi της έχει το πιο hot χρώμα του φθινοπώρου

Fun Fact! Ένα παρόμοιο χτένισμα είχε κάνει προ ημερών και η Meghan Markle όταν ταξίδεψε στη Γερμανία για τα Invictus Games. Η δούκισσα του Sussex είχε μαζέψει τα μαλλιά της σε ένα αρκετά πιο polished από εκείνο της Σταματίνας Τσιμτσιλή french twist με έντονο όγκο στην κορυφή, ενώ είχε αφήσει μερικές τούφες ελεύθερες, οι οποίες πλαισίωναν το πρόσωπό της.

Δες τα hair looks τους:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ